Speltips 10/6: EM-specialare

Kombinationsspelar till 150 gånger pengarna.

Läs vårt ”Inför EM”-inlägg där vi noggrant går genom samtliga EM-grupper.

Twitter Facebook

Sverige att inte kvalificera sig från gruppen @2.10

Mitt första och enligt mig det säkraste spelet blir att Sverige åker ur turneringen redan efter gruppspelet. Ni får kalla mig Pessimist men jag är bara realist. Sverige har en svår grupp och det kommer att bli nästintill omöjligt att rubba Belgien och Italien om kampen att gå vidare från gruppen. Det är så enkelt som Erik Hamrens trupp är inte tillräckligt bra för att klara denna utmaningen.

Belgiens bästa målskytt – Eden Hazard @6.00

Belgien har en av Europas bästa offensiv, många spelare som kan göra mål och som kommer att göra mål. Lukaku är favorittippat att bli lagets bästa målskytt, inga konstigheter med det eftersom han har haft en riktigt bra säsong och pumpat in med mål för Everton. Men jag tror på Eden Hazard, Det lossnade verkligen för honom i slutet av säsongen där han briljerade och visade att han är verkligen en världens bästa målskytt när han är som bäst.

Hazard tar straffarna för Belgien och frisparkarna från vänstra sidan som är hans kant. Redan där har han fördelen att göra fler mål än Lukaku, sen att han är en vass målskytt och en jävel på att dribbla är en plus på kanten.

Italien att släppa in minst mål i turneringen @12.00

Italien har alltid varit kända för sin defensiv, och med Conte som tränare så har man blivit ännu starkare där bak men även vassare där framme i anfallet, en Juve helt enkelt. Man har en backlinje som kan jämföras med en vägg, inte mycket kommer förbi Chellini och hans gäng som sköter det defensiva, lägg till en defensiv mittfältare i form av Thiago Motta så kommer inte ens Micheal Scofield att kunna bryta sig loss.

Lycka till vid rygg!

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 151.20
Bolag: ComeOn (bonus: 3000kr)
Spelstopp: 10/6, 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming