Speltips 11/6: England – Ryssland

Steppar England upp i inledningsmatchen mot Ryssland eller faller de platt?

Twitter Facebook

England har alltid ett starkt lag att ta med till de olika mästerskapen, det har man alltid haft genom åren och den här upplagan, vill jag påstå, ser lika stark ut som vanligt, anfallet kanske till och med starkare. England har verkligen många lagdelar att hota detta Ryssland med, anfallet i form av Vardy, Kane, Rooney och inte minst den talangfulle Rashford ser oerhört intressant ut och mittfältet även det, den talangfulle Ali från Tottenham är en hyperintressant lirare som ska bli kul att följa.

Ryssland har aldrig direkt några stora stjärnor i sitt lag utan det är själva kollektivet som brukar vara deras starka sida. Man springer alltid i 90 minuter för varandra och ger sällan upp en innan dess, alltid tuffa att möta, speciellt i en inledningsmatch. De flesta lirarna i Ryssland lirar för lag som Zenit och CSKA Moskva vilket absolut inte är dåliga lag, utan detta lär bli en jämn och tuff fight.

Jag ger dock England större chans till att vinna den här matchen, man har det bättre laget samt att jag tror riktigt starkt på detta laget i år. Vinner man inledningsmatchen mot Ryssland så är man också vidare till åttondelsfinalen, det är jag säker på och så tror jag fallet också blir.

Jag spelar den raka ettan till fina 1.86x hos ComeOn (3000kr bonus).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.86
Bolag: ComeOn (bonus: 3000kr)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming