speltips_skribent

Speltips 17/5: Monaco – Saint-Etienne

Monaco kan säkra ligaguldet under onsdagskvällen – Saint-Etienne gästar.

Twitter Facebook

SwedishJackpot

Monaco har äntligen chans att bryta PSG:s dominans i den franska ligan och kan bli den andra klubben på de fem senaste åren som vinner Ligue 1. Och givetvis kommer Monaco att lösa detta nu, det ska mycket till om man inte lyckas med den här bedriften. Ett poäng räcker, men givetvis vill Monaco bjuda hemmapubliken på en sista show, och där ingår givetvis en trepoängare.

Och mycket talar för ännu en show här på Stade Louis II, på 18 hemmamatcher har man mäktat med hela 61(!) mål, jämför det med PSG:s siffra, 41. Man har dessutom vunnit 16 av 18 ligamatcher på hemmaplan den här säsongen, vilket är helt otroligt. Överlägsenheten är med andra ord total för Monacos del på hemmaplan och Saint Etienne har samtidigt inget att spela för, och endast plockat en seger på sina sex senaste matcher. De föll dessutom mot PSG på hemmaplan senast med hela 5-0 – alltså kan vi utgå lite från att Saint Etienne har checkat ut.

Mycket talar alltså för att vi får bevittna en allra sista show av Monaco, en sista hemmmamatch, och en säkrad ligatitel, den första sedan 2000. Vi testar därför Monaco (-1,5 asian handicap) till godkända 1,50 gånger insatsen hos Unibet.

Hämta din välkomstbonus (1000kr) hos Unibet här.

888sport dubblar din första insättning

Vi på Tipsmedoss.com rekommenderar 888sport varmt, mycket på grund av deras användarvänliga sida men också på grund av de höga oddsen. Utöver det erbjuder de en 100-procentig välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,50
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll