oddsbonus hos betsafe

Betsafe insättningsbonus

Oddsbonus hos Betsafe – Spelbolaget går under varumärket BetssonGroup, som utöver Betsafe bland annat driver spelbolag som Betsson och NordicBet. Ett mycket tryggt val, helt enkelt.

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS!

Betsafe har varit etablerade på den svenska marknaden sedan en lång tid tillbaka, mer exakt har de funnits på marknaden sedan 2006. De erbjuder en oerhört användarvänlig hemsida, och en smidig navigation, så att du enkelt hittar runt på sajten. Utöver det, erbjuder de sina kunder marknadens bästa kundservice, och ett flertal olika betallösningar, som är oerhört smidiga.

Betsafe bonus

Betsafe erbjuder nya kunder en 100-procentig välkomstbonus på upp till 1500 kronor. Du kan med andra ord dubbla 1500 kr till 3000 kr hos spelbolaget – och det gör de unika på marknaden!

Mobilvänlig & simpel layout

Som vi tidigare var inne på är Betsafes hemsida oerhört användarvänlig. Det har varit en stor del av BetssonGroups satsning under de senaste två, tre åren. Det är givetvis en stor anledning till att det gått så bra för Betsafe. Är du ute efter ett smidigt spelbolag? Då rekommenderar vi helt klart Betsafe, och det handlar enbart om några sekunder, när det kommer till att göra en insättning, och placera sitt spel. Det är ett klart styrkebesked!

Betsafe omsättningskrav

Precis som hos alla andra spelbolag, medföljer ett omsättningskrav för oddsbonusen. Det innebär att du måste spela för ett visst belopp, för att kunna göra ett uttag. Vi förklarar mer exakt vad som krävs för att omsätta bonusen här nedanför;

1. Sätter du in 1500 kr, dubblar Betsafe ditt saldo till 3000 kr. 
2. Du måste omsätta bonusbeloppet sex gånger, till odds 1,80 eller högre.
3. Du måste spela för 9000 kr för att kunna göra ett uttag.

Spelbolaget erbjuder marknadens mest generösa omsättningskrav! De flesta spelbolagen kräver att du omsätter din oddsbonus uppåt mot tolv gånger, och det gör onekligen de unika!

Betsafe stoltserar sig dessutom genom att lyfta fram deras oerhört smidiga in- och utbetalningar. De påstår att de har marknadens snabbaste utbetalningar, och är du därför ute efter ett oerhört tryggt spelbolag. Då är Betsafe ditt val.