speltips tipsmedoss kamil

Speltips Kalmar – Norrköping 16/5: Målgaranti på Guldfågeln Arena

Mål åt båda håll här på Guldfågeln Arena och både Kalmar och Norrköping hänger minst en balja, ett troligt utfall här till dubbla insatsen hos Hajper. Matchstart 19:00.

RYGGA ÖVER 2.5 MÅL & BLGM – JA TILL 1.98 HOS HAJPER – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Pressade lag här i Kalmar och Norrköping som inte alls fått den starten de hade hoppats på här i Allsvenskan 2024, åtta omgångar in nu vilket innebär att mer än en fjärdedel av Allsvenskan är spelad och vi hittar alltså Kalmar näst sist i tabellen med blott sex pinnar på kontot. Peking fyra poäng före på en 12:e plats i tabellen och det är bara att slå fast här att båda de här lagen behöver trepoängare. Annars kan det mycket väl bli en fight om överlevnad längre fram.

För så svaga har de här båda sett ut, Kalmar har släppt in otroliga 18 mål så här långt och Norrköping står alltså på 20(!) insläppta vilket innebär att de är sämst i Allsvenskan sett till defensiven, uruselt i och med vilka förhoppningar man ändå hade på de båda inför 2024.

Och här tänker vi därför att målmarknaden på nytt bör vara en bra marknad att investera en slant i, Kalmar har någonstans garanterat mål här och deras målskillnad 14-18 talar sitt tydliga språk, Pekings 12-20 likaså och här utgår vi ändå från att båda kommer att gå för det. Kalmar måste verkligen vinna nu och därför finns det ingenting som talar för att det nu helt plötsligt blir en tillknäppt tillställning här. Vi gillar därför målen och tar hjälp av ett kombinationsspel som trissar upp oddset till ungefär dubbla degen här hos Hajper.

Minst tre mål och båda lagen gör mål

Kalmar kliver in i det här mötet med i princip bästa möjliga förutsättningar rent truppmässigt då man alltså fortsatt bara har Ville Nilsson, Carl Gustafsson och John Karlsson out, samtliga med noll minuter under inledningen här och det innebär att vi högst troligt får se samma gäng lira här som senast mot Häcken.

För gästernas del utgick både Kalley och Ceesay skadade och missar högst troligt även torsdagens fight, Baggesen och lillebrorsan Jesper Ceesay lär ersätta på nytt. Sedan tidigare är även Khazeni och Ortmark borta. 

Med det sagt så tycker vi i princip det enda som varit positivt med de här båda lagen under inledningen är offensiven, båda har gjort en del mål här under de senaste veckorna och har sin främsta kvalité där också. Prica, Nyman och Traustason håller en fin kvalité och även Skrabb, Islamovic och Trenskow (nätade här närmst) är en härlig fronttrio, de räknar vi med sätter avtryck här på torsdag och därför blir även över 2.5 mål & BLGM – Ja per automatik intressant här till 1.98x insatsen hos Hajper, bra värde och vi säger 2-1 åt något håll här på Guldfågeln Arena. Lycka till!

RYGGA ÖVER 2.5 MÅL & BLGM – JA TILL 1.98 HOS HAJPER – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM – Ja
Odds: 1.98
Bolag: Hajper (500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: