speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sirius – IFK Göteborg 16/5: Rakt spel från Studenternas

Svårt att blunda för det fina värdet som Betway ställer fram här på Sirius, de är bättre än Göteborg och Göteborg mår inte alls bra. Det utnyttjar vi.

RYGGA SIRIUS TILL 2.25 HOS BETWAY – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

En viktig vinst här på alla sätt och vis för Sirius senast och detta dessutom på Friends Arena där man slog AIK med stabila 3-1 till slut, en mycket fin insats där man dessutom bröt en 51 år lång trend, man hade aldrig tidigare slagit AIK och gjorde det här nu äntligen på det 18:e försöket.

Och självklart är det så att den typen av vinster gör saker med ett lag, Sirius klev även in i det mötet med fem raka poängtapp och det förstärker känslan ännu mer, dvs. att Sirius här nu bör kunna bjuda på lite fler vinster och ser vi till spelschemat så är det onekligen bra läge att göra det då man först här ställs mot ett svagt Göteborg, och sen Västerås, Hammarby, Peking, Mjällby och Gais. Vi vet även att Sirius tenderar att kunna hålla farten uppe när det väl svänger över, det har vi fått se i princip varje år och vi känner därför även att Sirius är en jättebra investering här till 2.25x insatsen hos Betway. Lite väl högt, eller?

Göteborg infinner sig trots allt tre poäng bakom Sirius och står redan på fem förluster av åtta möjliga, visst en pigg start här mot Malmö FF men de torskade på nytt och det innebar en andra raka förlust, för innan MFF föll man som bekant i derbyt mot GAIS och någonstans så har vi därför svårt att låta bli det här värdet på hemmalaget, Göteborg är uppenbarligen inte så mycket bättre än så här utan de har både gjort färre mål och släppt in fler än sitt motstånd för dagen.

Sirius värda en slant

Stensson är out även här och det återstår att se hur länge han blir borta men det blir ett par veckor i alla fall, ett tungt avbräck såklart men signalen från Sirius och Wikman hade heller inte kunnat vara positivare än vad den blev mot AIK. 3-0 efter 63 spelade utan Stensson och det var nog väldigt viktigt för laget. Joakim Persson och Tobias Carlsson missar även de det här mötet – båda dock på väg tillbaka här nu.

För Göteborgs del är fortsatt Salaou, Salomonsson, Kristiansen, Wendt, Dahlberg, Abdullahi, Kåhed och Carneil alla out, inga nya skador alltså utan Göteborg kliver in här med samma trupp som mot Malmö FF.

Med det sagt så gillar vi det raka spelet på Sirius här och gör det i alla fall hela vägen ner till 2.10. 3-0 mot AIK som sagt efter 63 spelade det tror vi bara innebär att Sirius kliver ut hårt direkt här på hemmaplan. Absolut rimligt att hemmavinsten därför ramlar in här, alla lag har en bra chans mot Göteborg. Oddset 2.25x hos Betway. Lycka till!

RYGGA SIRIUS TILL 2.25 HOS BETWAY – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Sweet Bonanza för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.25
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: