speltips tipsmedoss kamil

Speltips Las Palmas – Real Betis 16/5: Superodds till höger

Det finns inget lag i Europa som på ett tydligare sätt har checkat ut från säsongen 23/24 än Las Palmas, åtta raka förluster lyder facit inför torsdagen. Real Betis? Ligans formstarkaste lag tillsammans med Real Madrid. Spelar dessutom om Europa League här.

RYGGA REAL BETIS TILL 1.96 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

Twitter Facebook

En fin avslutning från Real Betis har öppnat upp för spel i Europa League nästa säsong och mycket talar i dagsläget för att det blir just Betis som slutar före Sociedad här i tabellen och alltså kniper den där sjätteplatsen. De båda lagen ställs mot varandra i nästa omgång i en riktig sexpoängsfight och här får vi slå fast att det är Betis som verkligen sett till att vara i bra slag under slutspurten. Absolut inte ett Sociedad som alltså lidit stort under de senaste veckorna (blott en vinst på fem omgångar).

Och här på torsdag bjuds Betis på en drömmöjlighet till att vinna på nytt och se till att kliva in i Sociedad-fighten med ytterligare ett boostat självförtroende, precis som vi skriver i ingressen så mår de jättebra just nu och har säkrat 13 pinnar av 15 möjliga här sedan den 31 mars. En stor anledning till den fina formen stavas Isco och Betis har verkligen växlat upp sedan spanjoren kom tillbaka från sin skada i mötet mot Girona, den matchen föll man i men därifrån har man alltså nästan gått rent och Isco har varit MOTM nästan i alla de fighterna.

Så med en Isco på banan här bör Betis kunna dra det längsta strået mot ett gäng som verkligen checkat ut här i Las Palmas, först och främst ska vi dock hylla nykomlingen Las Palmas som i princip redan i början på mars månad hade säkrat ett nytt kontrakt här i La Liga. Det förtjänar att lyftas och är otroligt imponerande av en nykomling men det har samtidigt varit väldigt tydligt att just det var målet, att säkrat ett kontrakt. Sedan dess har vi verkligen fått se ett väldigt nöjt lag här under de senaste veckorna, som inte direkt känt att de har någonting att spela för längre. Som sagt, åtta raka förluster har de inkasserat inför torsdagens fight och då har de alltså ställts mot gäng som Almeria(!), Celta och bland annat Mallorca. Tydligt det här, de är klara för den här gången och Real Betis slåss för Europa League. Det bör kunna fälla avgörandet här på Gran Canaria.

Allt över 1.85 intressant i vår bok

Las Palmas kliver in i torsdagens fight utan avstängde Julian Araujo och även Sinkgraven är out sedan tidigare, resten av truppen är intakt för hemmalaget som därmed tvingas göra ett byte här sett till senast i och med avstängningen. Araujo out och in kommer nog Alex Suarez istället.

För Real Betis del missar Pezzella, Bakambu och Barta definitivt den här matchen och Diao samt Avila är två frågetecken, absolut en bra situation i laget får vi slå fast i jämförelse med hur det sett ut under större delar av säsongen. Betis kan forma ett starkt lag på torsdag och här utgår vi från att samma gubbar lirar från start som senast mot Almeria, dvs. med en Isco , Perez, Fornals och Willian Jose i offensiven. Det ska bara räcka till tre pinnar här på ön.

Vi klickar in Real Betis till fina 1.96x insatsen hos X3000. Ett nytt spelbolag på marknaden som bjussar alla nya kunder på uppåt mot 1000 kr i välkomstbonus. Den dealen, via länken här nedanför. Stort lycka till ifall ni hakar på!

RYGGA REAL BETIS TILL 1.96 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Hajper

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos Hajper.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.96
Bolag: X3000 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: