speltips tipsmedoss kamil

Speltips Almeria – Barcelona 16/5: Barca vinner tryggt

Girona föll mot Villarreal här på hemmaplan i tisdags och det öppnar upp för Barcelona på torsdag. Vinner de här är i princip andraplatsen säkrad. Det är en morot.

RYGGA BARCELONA (-1.5 ASIAN) TILL 2.01 HOS COMEON – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Ett poäng före Girona här Barca och detta med matchen mindre spelad dessutom vilket nu innebär att allt faktiskt talar för att Barcelona slutar bakom Real Madrid och på en andraplats. Och såklart är det inget det här Barca strävar efter men absolut att det ligger en del heder i den placeringen just den här säsongen i och med att Girona stundtals sett ut att ha den intakt, det vore pinsamt att sluta bakom dem och det är även någonting de hade fått höra under en väldigt lång tid. Ja i princip för evigt. 

Så moroten är klar här för Barca och vi bör därför rimligtvis även kunna utgå från att de kliver in här med största möjliga fokus, gör man detta ska man såklart slå Almeria tryggt även här på bortaplan. För det här är en av historiens svagaste gäng i La Liga, en överlägsen tabelljumbo som inte alls gjort många rätt och som inte ens nått upp till 20 poäng. 22 förluster av 35 möjliga lyder facit och de släpper i snitt in 2.00 mål/match. Ett utcheckat gäng dessutom och oavsett hur vi än vrider och vänder på det kan vi därför inte se de göra match av det här på torsdag.

Vi gillar därför asianmarkanden mycket här, värdet jättebra och Barca gör som bekant en hel del mål och bör kunna hänga minst två här, 2-0 eller 3-1 ser vi framför oss i en fight som vi är inne inte ens kommer att bli spännande. Sen ska vi även nämna att Lewy fortsatt har en möjlighet att vinna skytteligan, det saknas fyra mål för det just nu och det är därför fullt realistiskt med tre matcher kvar att spela, ett något mer framåtlutat Barca utgår vi därför från att få se här där just Lewy ständigt kommer att driva på.

Insatsen dubblas hos ComeOn

Barcelona kommer till spel utan Gundogan här som är avstängd och sedan tidigare har vi även Gavi, Balde och Frenkie på en skadelista, Gundogan har varit helt avgörande många gånger och genomfört en jättefin säsong, men nu stavas motståndet Almeria här och därför är avbräcket inte alls så stort. En hanterbar situation för Xavi och hans Barcelona.

Almeria ska nämnas har Melero och Ramazani out här, båda avstängda och Baba samt Radovanovic ser båda ut att missa med skador. Båda ett frågetecken som det ser ut i dagsläget.

Med det sagt så gillar vi Barca (-1.5 asian handicap) jättemycket här till allt över 2.00x insatsen, 3-1 eller 2-0 Barcelona säger vi och klickar in spelet till 2.01x degen hos ComeOn. Dagens bästa speltips t.o.m. Lycka till!

RYGGA BARCELONA (-1.5 ASIAN) TILL 2.01 HOS COMEON – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.01
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: