speltips tipsmedoss kamil

Speltips Elfsborg – AIK 15/5: Onsdagens höjdpunkt i Allsvenskan

Stor spänning som råder här inför onsdagens fight mellan Elfsborg och AIK, vad är status på de här lagen egentligen? Här lär vi få lite svar i alla fall. Ödesmatch för båda och även det klassiska vägskälet.

RYGGA ÖVER 2.5 MÅL TILL 2.00 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

En superspännande fight på många sätt och vis här och extra stark är den känslan såklart då både AIK och Elfsborg här närmst åkte på förluster, Elfsborg tydligt steget mindre än DIF där de till och med var chanslösa på Tele2 Arena och AIK som vi ändå får slå fast gjorde bort sig inför sina egna supportrar när de föll mot Sirius med två mål. Så rejäl press här på de båda lagen som verkligen behöver vinnna.

Och vinna behöver de, vi vill verkligen understryka det. AIK har pratat om Europa och då måste man helt enkelt bara vinna onsdagens fight på Borås Arena, ett nytt nederlag här och man har högst troligt fem poäng upp till DIF och Häcken och ytterligare fem poäng upp till Malmö. Då alltså redan rejält efter och det är absolut allt annat än godkänt när man pratar Europa inför en ny säsong. För Elfsborg gäller samma sak här, de står på blott 10 poäng efter 8 omgångar och 9 poäng upp till en eventuell tredjeplats när inte ens en tredjedel av säsongen är spelad vore ju ett direkt uselt utfall för deras del. Allt annat än godkänt här med och därför förväntar vi oss också att se en fight där båda lagen faktiskt går för det.

Målen är därför något vi tänker investera en liten slant i här, AIK har varit betydligt mer målglada än de brukar vara och Elfsborgs defensiv har inte alls varit på samma nivå som i fjol, men de garanterar samtidigt någon slags nivå på Borås Arena i form av mål. Åtta mål på fyra matcher här vittnar om det och vi tänker därför att vi bör kunna få se i alla fall tre mål i den här matchen. 2-1 åt något håll här ser vi som ett väldigt troligt utfall i och med hur lagen sett ut under inledningen, absolut att det spelet hade varit ointressant i fjol men här känns det superbra när Unibet väl ändå tagit i lite väl mycket här? 2.00x insatsen för det hos speljätten i skrivande stund. Det känner vi att vi bara måste utnyttja.

Förutsättningarna fina 

Elfsborg med Yegbe out här på nytt och han missar även nästa fight för Elfsborg på grund av en avstängning, däremot är det just bara han som är ett bekräftat avbräck inför onsdagen. Frick är ett frågetecken och det återstår att se ifall han finns med här men annars ser alltså truppen bra ut och förutsättningarna får vi därför slå fast är goda för hemmalaget.

För AIK:s del ser det lite annorlunda ut som har en hel del frågetecken i truppen inför, Guidetti och Faraj var båda utanför en trupp här närmst mot Sirius och sedan tidigare är även Edh, Ali, Ellingsen, Milosevic och Fesshaie out. Det innebär högst troligt att vi får se samma AIK-elva som senast.

Stor energi i hemmalaget är något vi räknar med att få se här och en uppryckning, att Elfsborg hänger minst två mot ett bortasvagt AIK räknar vi därför med men litar samtidigt inte helt på hemmalaget defensiv heller, de har släppt in mycket mål under inledningen och vi ser därför även AIK näta här som sagt. Pittas är vass och lär komma till målchanser och vi säger därför också minst tre mål här och klickar in över 2.5 mål till exakt dubbla degen hos Unibet. Bra värde, Elfsborg har bjudit på 25 mål på 8 matcher och AIK på 28 mål på samma antal fighter. 2-1 Elfsborg. 2-1 AIK. Eller kanske tom. 2-2. Lycka till!

RYGGA ÖVER 2.5 MÅL TILL 2.00 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Unibet (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: