speltips tipsmedoss kamil

Speltips Halmstad – Häcken 15/5: Rakt spel från västkusten

Vi räknar med att Häcken gör jobbet här mot ett klart sämre motstånd i Halmstad, visst är de kluriga här på Örjans Vall men över 90, ser vi inte hemmalaget stå emot. Häcken vinner.

RYGGA HÄCKEN TILL 1.70 HOS BETWAY – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

Halmstad med fyra vinster och fyra förluster under inledningen här i Allsvenskan och det är bra, bättre än vad många nog hade trott inför säsongen men absolut att det samtidigt rört sig om en överprestation. Halmstad har fått med sig lite väl mycket och är inte så bra som tabellen påvisar och det tycker vi har varit tydligt här på slutet, det kommer att jämna ut sig ytterligare framöver och då räknar vi med att få se Halmstad ännu längre ner i tabellen.

Och det här är ett gäng Häcken därför bara ska besegra, för tillskillnad från Halmstad håller på de bara på att växla upp i vår värld och om hade man funderat på om Häcken skulle hålla i ytterligare en toppstrid här i Allsvenskan, ja då har man nog fått en del svar kring det nu och i vår värld står det just mellan de och Djurgården när det kommer till andraplatsen. Ja vi håller nog även Häcken högre här till och med.

För Häcken gör otroligt mycket mål och det är alltid betryggande när det kommer till att utmana över en hel säsong, de gjorde tre mål på nytt här mot Kalmar och står nu på totalt 17 mål på 8 matcher och det är ett jättefint snitt, som vi räknar med att man håller upp. För nu har vi ändå fått se Häcken göra det i snart tre år och både under 2023 och 2022 var man det laget i Allsvenskan som gjorde flest mål. I år blir det nog MFF men Häcken vågar vi med all säkerhet slå fast kommer att bli tvåa där och då ser vi de även per automatik som den största utmanaren till MFF i år. Så är det och därför kommer vi även att investera en slant i dem här på onsdag när de ställs mot ett klart sämre lag i Halmstad, men ändå bjuder på fint värde. Ska även nämnas att Häcken vunnit fem av sina sex senaste matcher, så en minst sagt befogad favorit här.

Allt över 1.68 bra värde 

Halmstad får högst troligt klara sig utan Marcus Olsson här som utgick skadad här närmst mot Mjällby och där får vi slå fast att det blir en kvalitétssänkning, startgubbe Marcus och har även startat alla matcher sedan omgång 4. Även Andreas Johansson är som bekant out här sedan tidigare. Missar även nästa match för Halmstad, men kan vara tillbaka i omgång 10.

För Häckens del är Mikkel Rygaard ett litet frågetecken efter att ha blivit utbytt här senast, det ska dock inte vara någon större fara där utan han säger själv att han tror han är tillbaka och spelredo här på onsdag. Abdulrazak är det oklart kring men annars ser truppen intakt ut och lirare som Brusberg och Zecevic klarar sig Häcken uppenbarligen fint utan. De har ännu inte gjort några minuter i Allsvenskan 2024. Därmed inga större avbräck.

Så ett bra Häcken här på banan och därför bör de rimligtvis även göra jobbet mot det här Halmstad, Halmstad såg riktigt bleka ut mot Mjällby senast och även den fighten ägde rum på Örjans Vall. 3-0 stod det till Mjällby där redan efter 37(!) minuter. Vi synar Häcken till godkända 1.70x insatsen hos Betway. 0-2!

RYGGA HÄCKEN TILL 1.70 HOS BETWAY – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Sweet Bonanza för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.70
Bolag: Betway (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: