speltips tipsmedoss kamil

Speltips Västerås – Värnamo 15/5: Kombinationsspel till 2.48

Västerås kommer att vinna nu och den känslan är stark, kanske inte den bästa insatsen här närmst men nu händer det. 1-0 eller 2-0. Odds tips till 2.48 hos Bethard!

RYGGA 1 & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.48 HOS BETHARD – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Ett kombinationsspel som känns väldigt intressant så här på förhand när Västerås nu bara ska se till att plocka sin andra vinst i Allsvenskan 2024. Och det bör de trots allt ha goda möjligheter till att göra här när detta Värnamo tittar förbi, ett Värnamo vi vet har haft en jobbig inledning här både på och utanför banan och de har alltså ännu inte fått lira en match på Finnvedsvallen än. Inte alls optimalt för deras del såklart, dock har de gjort det helt okej här under inledningen får vi slå fast.

Fem poäng skiljer de här lagen åt i tabellen efter åtta spelade omgångar där vi hittar Västerås längst ner i tabellen på tre poäng och Värnamo på åtta, precis ovanför IFK på säker mark. Så en jämn fight är att vänta här och i vanlig ordning bör vi kunna räkna med att Västerås har en del boll här, de har i princip vunnit bollinnehavet i alla sina matcher under inledningen och som bekant även skapat jättemycket målchanser men inte fått in bollen. Det talar för en målsnål match här på onsdag och visst kan det lossna för Västerås till slut, men vi räknar fortsatt med att en sådan effekt inte hade gett mer än två baljor i alla fall.

Därför är kombinationsspelet intressant här, Värnamo vet vi inte öser in mål utan de står på stabila åtta mål på åtta matcher och vi ser därför 1-0 Västerås framför oss här. Kanske 2-1 men inte mer mål än så. Och hur vi argumenterar för Västerås-vinsten? Det hela är enkelt, till slut lossnar det och även fastän många nu är inne på att det saknas kvalité längst upp i banan (vilket är sant), så kommer målen att börja trilla in till slut. Så enkelt är det, det släpper alltid så småningom och Västerås har spelat en helt otrolig fotboll under inledningen, det vet vi alla, de slog DIF sett till xG med hela 4.06-0.95 och vann på nytt xG-fighten här mot GAIS senast. Vunnit sex av åtta matcher sett till det måttet. Så här händer positiva grejer trots uteblivna resultat och Värnamo hemma är någonstans därför per automatik en drömmöjlighet. På samma sätt som GAIS hemma var kanske, men vi räknar med att trean ramlar in här istället. Det är onekligen dags nu.

2.48x insatsen hos Bethard

Västerås Max Larsson kommer inte till spel här på onsdag utan är avstängd och Nsabiyumva är osäker till spel efter att ha missat mötet mot GAIS p.g.a. av en skada. Det innebär att Kalle tvingas göra ett byte i elvan sett till senast och här ersätter högst troligt Pedro Ribeiro Max.

För Värnamos del är alla gubbar tillgängliga förutom Emin Grozdanic vilket helt enkelt innebär bästa möjliga förutsättningar, inga nya skador eller avstängningar utan man kan forma exakt samma elva som mot BP här närmst.

Med det sagt så väntar vi oss att se en tight fight här på Hitachi Energy Arena, 0-0 en bit in här och sen kommer det där förlösande 1-0-målet för Västerås till slut. Bör verkligen kunna bli så, vi räknar inte med att Värnamo skapar allt för mycket här utan Västerås kommer att ha mycket boll. 1-0 max 2-1 här och vi gillar därför också Västerås & under 3.5 mål mycket här till 2.48x insatsen hos Bethard, helt klart värt en slant det här kombinationsspelet i och med hur bra fotboll de lirat Västerås. Lycka till ifall ni hakar på!

RYGGA 1 & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.48 HOS BETHARD – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos No Account Bet

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos No Account Bet.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.48
Bolag: Bethard (500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: