speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brighton – Chelsea 15/5: Underhållande möte

Ett avslappnat Brighton här med inte alls mycket att spela för öppnar upp för en trevlig historia på Falmer Stadium på onsdag. Chelsea vet vi är en målgaranti. Överspelet!

RYGGA ÖVER 3.5 MÅL TILL 2.01 HOS HAJPER – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Målglada gäng det här i Brighton och Chelsea och vi har väl ändå alla anledningar att tro på lite mål här när Brighton mest går ut och ska genomföra 90 härliga matcher innan det snart är dags för semester. De har ryckt upp sig här på slutet dessutom och det förstärker känslan av att de kan bjuda Chelsea på en kamp här hemma, där vi alltså inte stänger några dörrar alls.

Utan vi ser mest målen som givna här och tänker verkligen att båda lagen kan vinna, Brighton med en positiv insats i ryggen här mot Newcastle senast och innan dess slog de även Aston Villa just här hemma och det lär ha gjort laget lite gladare tänker vi. Man har dock samtidigt inte jättemycket att spela för vilket bör tala för ett formstarkt Chelsea i det här mötet.

Ett formstarkt Chelsea dessutom som vi vet vid det här laget, de jagar sin fjärde raka vinst här på onsdag och har gjort det jättebra i sju raka halvlekar nu, hämtade upp 2-0 till 2-2 mot Aston Villa på Villa Park och sedan dess har man inkasserat tre raka vinster, mot Tottenham, West Ham och här närmst mot Forest. 12 mål på 4 matcher dessutom. Så ett Chelsea som lite flyger fram just nu och som vi vet har allt att spela för här och mer exakt sjätteplatsen och Europa League. Man delar just den platsen med Newcastle men Newcastle har en bättre målskillnad och därför gäller det att se till att slå Brighton och sen Bournemouth i den sista omgången. Ska nämnas också att Newcastle ställs mot United på Old Trafford här under samma kväll och där kan mycket väl ett poängtapp ske, då är Chelsea förbi. Så det råder inga som helst tvivel om att Chelsea i alla fall tror på det här inför och den energin tror vi kommer att resultera i att vi får se lite mål från deras sida här. Brighton inte alls med ett bra försvar i år utan stundtals har vi verkligen sett dem läcka bakåt och det talar för mål på onsdag. 58 insläppta på 36 matcher. Chelsea samtidigt med målskillnaden 73-61(!) – alltså i snitt 3.72 mål/match över 36 omgångar. Målgaranti säger vi därför.

Över 3.5 mål känns jättebra

Brighton fortsatt med ett tungt skadeläge här inför och mer exakt missar alltså March, Estupinan, Milner, Ferguson, Hinshelwood, Mitoma, Pedro, Jan Paul van Hecke och Veltman det här mötet.

För Chelseas del ser det hela bättre ut nu, Reece James var tillbaka här senast och nu saknas alltså ”bara” Fofana, Lavia, Fernandez, Chilwell, Chukwuemeka och Sanchez. Jättepositivt och ett starkt Chelsea kommer vi därför att få se här på banan.

Så vi tänker att vi kommer att få se ett Chelsea som verkligen går för det här och när man gör just det så tenderar man även att släppa in hel del mål, 36 insläppta mål på 18 bortamatcher talar dessutom sitt tydliga språk. Så 3-1/2 Chelsea kanske 2-2. Målen en bra investering i alla fall och vi klickar därmed in över 3.5 mål till 2.01x insatsen hos speljätten Hajper. Känns jättebra till det värdet. Chelsea har noterats för 13 baklängesmål på sina 5 senaste bortamatcher – höll nollan senast den 2 oktober 2023 här på bortaplan. Brighton har släppt in ett mål eller fler i 30 av 36 ligamatcher den här säsongen.

RYGGA ÖVER 3.5 MÅL TILL 2.01 HOS HAJPER – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 3.5 mål
Odds: 2.01
Bolag: Hajper (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: