speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester United – Newcastle 15/5: Vi väljer gästerna här

Ett litet trendbyte här kring Newcastles bortaspel under de senaste veckorna, har börjat vinna lite matcher och då bör man vara kapabla att besegra United också. Fortsatt tufft skadeläge hos hemmalaget.

RYGGA NEWCASTLE TILL 2.38 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

Twitter Facebook

Ett fortsatt blekt United som bekant och oj vad svaga insatser de faktiskt bjuder på, det är smått otroligt får vi slå fast att det är just här som United infinner sig just nu och ja, i vår värld är det kanske max fem lag som är sämre just nu i Premier League som vi ser det. I alla fall med det befintliga skadeläget som United har i truppen.

För resultaten talar sitt tydliga språk och tittar iv närmre på Uniteds matcher här i maj och april månad och även tar med Brentford-mötet här från den 30 mars, ja då kan vi konstatera att United bara har vunnit en fotbollsmatch sedan dess, en vinst av nio möjliga och addera därtill att de bland annat har förlorat mot Palace med 4-0 och krysset mot Burnley hemma (1-1). Även 2-2 mot Bournemouth här bland resultaten och 1-1 mot Brentford. United mår inget bra och det ser heller inget bra ut på banan utan insatserna är otroliga svaga och så länge de ser ut som de gör, så har vi väl ändå all anledningar att tro att de fortsätter tappa poäng?

Newcastle å andra sidan är lite på g och de har även sett till att vinna matcher under slutspurten här, fem vinster av åtta möjliga här sedan den 30 mars och då har man även gjort jättemycket mål vilket alltid är positivt. 19 mål på de 8 senaste matcherna är ett fint målsnitt och vi vet även att de har sjätteplatsen intakt här inför omgång 37, vinner man därför bara här mot United och ser till att slå ett Brentford som inte har något att spela för i den sista omgången, ja då är i alla fall sjätteplatsen säkrad och det innebär högst troligt spel i Europa League – om Man City besegrar Manchester United i FA Cup-finalen. Så blir det ju högst troligt och det är en stor morot för Newcastle här på onsdag. Ett Newcastle i bra slag som gör mycket mål tycker vi därför är en bra investering när de ställs mot ett gäng som i princip inte ens får ihop ett försvar här.

Odds tips till 2.38x hos X3000

Som sagt stora problem i United-lägret sett till skador och mer exakt rör det sig alltså om Malacia, Shaw, Maguire, Martinez, Varane, Lindelöf, Diallo, Martial och Mount som med all säkerhet saknas här, även Bruno och Rashford kan missa onsdagens fight då de i dagsläget ges en 50-procentig chans att lira. Och ställer United upp som mot Arsenal här närmst, ja då ser vi de inte slå detta Newcastle, utan elvan; Onana, Wan-Bissaka, Casemiro, Evans, Dalot, Mainoo, Amrabat, Diallo (skadad), McTominay, Garnacho och Hojlund räcker helt enkelt inte till.

För Newcastles del är läget också långt från optimalt men Newcastle har i alla fall visat att de kan hålla en hög nivå, trots att man har ett par avbräck i truppen. Botman, Lascelles, Tonali, Willock, Miley och Targett är alla out här och Wilson, samt Schar ett frågetecken. Hyfsad status på truppen konstaterar vi därför och Newcastle kommer att kunna forma en fin elva här i jakten på Europa League. Isak dessutom i bra slag och bättre än Hojlund och en bra nia kan mycket väl visa sig vara avgörande här på onsdag.

Vi gillar därför det raka spelet på Newcastle och fortsätter helt enkelt att spela emot detta United, har gett fina resultat och till 2.38x insatsen hos X3000 är Newcastle värd en slant. Missa heller inte att spelbolaget bjussar alla nya kunder på uppåt mot 1000 kr i välkomstbonus. Via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA NEWCASTLE TILL 2.38 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Hajper

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos Hajper.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.38
Bolag: X3000 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: