speltips tipsmedoss kamil

Speltips Celta Vigo – Athletic Bilbao 15/5: Hemmastarka Celta

Celta Vigo är obesegrade här hemma på Balaidos sedan den 17 februari då Barca var på besök, plockat 10 poäng av 12 möjliga sedan dess. Slår Bilbao här och säkrar kontraktet?

RYGGA CELTA VIGO (DNB) TILL 1.86 HOS COMEON – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Ett lag värt att titta lite närmre på här i Celta Vigo känner vi i och med värdet ComeOn faktiskt ställer fram här, Celta har först och främst ett betydligt bättre lag än den 17:e placeringen de ligger på och det är välkänt här för de som följer La Liga på en daglig basis, Aspas känner vi nog alla till men det finns absolut fler spelare i det här laget som tom. hade kunnat lira i ett Villarreal, Valencia eller kanske till och med Sociedad.

För det andra så är Celta ett etablerat gäng i den här serien och har lirat La Liga-fotboll i 11 raka upplagor, även det en detalj att ta hänsyn till såklart när man ser tabellen under slutomgångarna och Celta haft en dålig säsong, ett lag som verkligen hör hemma i högstaserien och även fastän de varit nära på att ryka vid ett par tillfällen, så har de verkligen alltid sett till att ta sig i kragen och i sin tur spela för klubbmärket. Och just här förväntar vi oss att se någonting liknande, på nytt. För vi har verkligen fått se Celta höja sig här i maj och april månad och här på onsdag bjuds man på en fin möjlighet till att säkra kontraktet inför sina egna supportrar, det väger tungt såklart och extra starkt är den känslan såklart när motståndet för dagen inte alls har mycket att lira för.

Bilbao kan i teorin kliva om Atletico här i jakten på Champions League men inte i praktiken, de har åtta poäng upp med tre omgångar kvar att spela för och närmsta motstånd nerifrån är Real Betis, hela sju pinnar efter. Så verkligen ingenmansland på detta Bilbao här och det har varit tydligt tycker vi sett till deras insatser här på slutet, de kryssade här närmst mot ett otroligt formsvagt Osasuna på hemmaplan, och ser vi till de sex senaste omgångarna i La Liga är man alltså ett av seriens formsvagaste lag med blott en vinst. Så ett Bilbao som lite checkat ut får vi konstatera, det har varit en lång säsong och nu är Europa säkrat till nästa säsong och spelarna tänker på semester. Det är inte alls konstigt och det bör detta formstarka hemmalag i Celta Vigo kunna utnyttja.

Tack ComeOn!

Celta Vigo kommer till spel här utan fyra spelare i Perez, Ristic, Swedberg och Aidoo, inga tunga avbräck däremot och Celta kan forma bästa möjliga lag här vill vi därför påstå. Ristic är den gubben med flest minuter av dessa fyra nämna namn och han har bara spelat 809 minuter den här säsongen. Det säger väl det mesta. Celta kommer därför att ha Nunez, Mingueza, Jorgen Strand Larsen, Aspas, Guaita och bland annat Starfelt i en elva här, ett starkt gäng!

Athletic Bilbao får klara sig här utan Berchiche som är avstängd och så har man även Guruzeta out med en blindtarmsinflammation och den här gubben vet vi är en viktig pjäs i det här laget. Spanjoren har gjort 14 mål den här säsongen och även mäktat med 5 assist vilket säger allt, den liraren i laget med flest mål. Även Sancet och Iñigo Ruiz de Galarreta missar här, startlirare båda två och därför slår vi fast att det är ett sargat Bilbao som faktiskt entrar det här mötet.

Med det sagt så en no-brainer här att välja Celta och vi gör alltså det på dnb-marknaden där värdet fortsatt är jätteintressant, 1.86x insatsen får vi för det hos ComeOn och det är supervärde säger vi. 2-1 Celta här.

RYGGA CELTA VIGO (DNB) TILL 1.86 HOS COMEON – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 1.86
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: