speltips tipsmedoss kamil

Speltips Malmö FF – GAIS 16/5: Klasskillnad

Speltips, odds och allt inför torsdagens möte mellan Malmö FF och GAIS den 16 maj. Matchstart 19:00 och odds från Unibet.

RYGGA MALMÖ FF (-1.5 ASIAN) TILL 1.79 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

Dags att återvända till verkligheten för detta GAIS känner vi och här räknar vi alltså med att man kommer att göra just det då svårighetsgraden helt enkelt höjs med ett par snäpp. GAIS kan uppenbarligen spela jämnt mot de flesta lag i den här serien och till och med vinna fem av sina åtta inledande matcher under en debutsäsong, men att de ska få till ett positivt resultat mot det här Malmö ser vi inte hända, utan utgår från att MFF vinner tryggt här hemma.

Malmö har mäktat med sju vinster och gjort hela 22 mål så här långt efter nio spelade omgångar och det talar sitt tydliga språk, de har nästan ett målsnitt på 3.00 mål/match när mer än en fjärdedel av säsongen är spelad och det är otroligt imponerande. De slog även Göteborg med 3-0 här närmst utan att imponera och spelar man bättre här på torsdag än på Gamla Ullevi, ja då vinner man det här mötet med minst 3-0 säger vi. Och den insatsen räknar vi med att man har i sig nu.

Det finns så pass mycket kvalité hos hemmalaget att oavsett dag GAIS faktiskt har här, så kommer MFF att vinna till slut. Just målen på Gamla Ullevi tycker vi så tydligt bekräftade just vilken spets som finns hos det här MFF, det krävs inte alls mycket för en Botheim eller Rieks att göra mål och då har man även sparkapitel i gubbar som Thelin, Ali och Christiansen. Samtliga tre med inhopp här närmst samtidigt och även det säger väl ändå allt här inför. Klasskillnad säger vi och synar MFF på asianmarknaden. Minst 2-0 här på Eleda Stadion.

Odds tips till 1.79x hos Unibet

Berg, Vecchia, Moisander och Lewicki alla fyra fortsatt out här för MFF men resten av truppen är intakt vilket innebär samma truppförutsättningar som här senast inför Göteborg. Positivt konstaterar vi och MFF kommer därför också att ställa fram bästa möjliga lag här.

För GAIS del råder samma förutsättningar rent truppmässigt, inga nya skador eller några avstängningar utan man kan ställa fram samma lag som i vinstmatchen mot Västerås. 2-0 slutade det mötet.

Med det sagt så ser vi alltså 2-0 eller 3-0 framför oss här och räknar redan med att MFF leder den här fighten efter halvtimmen spelad, 1-0 innan 30′ och så gör man även 2-0 och kanske även 3-0. En trygg hemmavinst för ett MFF som är klasser bättre här. Vi klickar in MFF (-1.5 asian handicap) till godkända 1.79x insatsen hos speljätten Unibet. Lycka till!

RYGGA MALMÖ FF (-1.5 ASIAN) TILL 1.79 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.79
Bolag: Unibet (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: