speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brommapojkarna – Djurgården 16/5: Vi väljer sida

Tuff bortafight som väntar här för Djurgården men sett till över 90 minuter räknar vi med att de löser det här. Är starkare än BP.

RYGGA DJURGÅRDEN TILL 2.10 HOS BETHARD – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Djurgården med tre raka vinster här i Allsvenskan numer där man dessutom hållit nollan intakt i alla tre fighter, jättepositivt såklart och ramen känns bara starkare och starkare här nu för varje omgång som passerar och många slår därmed även fast att det här framöver blir upp till Djurgården om det ska bli en spännande fight om det där ligaguldet i år. 

Det finns däremot fortsatt mycket att förbättra här från Djurgårdens sida och även fastän resultaten har sett bra ut här på slutet så säger de inte hela sanningen, man var illa ute mot Västerås och trots allt men man höjde sig sedan rejält mot Elfsborg där man vann på ett otroligt stabilt vis. 2-0 Djurgården där på Tele2 och Elfsborg var alltså inte ens nära. Det tar DIF med sig in här i torsdagens möte i alla fall och det tror vi resulterar i att de även plockar en fjärde raka här. För nu osar man stabilitet igen och här finns så mycket mer att hämta dessutom, BP som har varit bra under inledningen räknar vi däremot inte med kommer att bli bättre, utan de är ungefär så bra som tabellen påvisar (9:a). 

Sen kommer vi heller inte från att BP har haft ett väldigt trevligt spelschema inledningsvis, de har ställts mot Värnamo, Mjällby, Göteborg, Sirius och Halmstad här i de fem senaste omgångarna och DIF får vi konstatera är någonting annat. Dessutom är det så att man bara av dessa fem lag lyckats besegra Halmstad och även det säger en del om BP, kryss i tre av fem matcher och en förlust mot Göteborg med 3-0 på hemmaplan. Här hemma har man heller inte vunnit en fight än utan står på två kryss och ett nederlag.

Djurgården till över dubbla degen för bra

Irandust, Butros, Gustav Sandberg Magnusson, Tahwildaran, Jordan och Ackermann missar alla på nytt det här mötet för BP men det innebär inga nya skador, utan hemmalaget kan forma exakt samma lag som här närmst mot Värnamo. Bara Irandust som ens lirat under inledningen av dessa namn.

För Djurgårdens del är Marcus Danielsson ett frågetecken här inför efter att ha missat Elfsborg på grund av en känning, Schuller vet vi är out sedan tidigare, annars är truppen intakt för gästerna och det får vi slå fast är finfina förutsättningar.

Så ett DIF här i bra slag som har Malmö fem pinnar ovanför sig i en tabell tycker vi är en jättebra investering till 2.10x insatsen hos Bethard, det är allvar här nu i varje omgång i och med farten Malmö FF har och vi räknar därför med att DIF är väl förberedda. De ställs dessutom mot ett klart sämre gäng här, det kommer vi heller inte ifrån. Så det raka spelet här hos Bethard! Lycka till.

RYGGA DJURGÅRDEN TILL 2.10 HOS BETHARD – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos No Account Bet

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos No Account Bet.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.10
Bolag: Bethard (500 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: