oddsbonus hos betfair

Betfair insättningsbonus

100 kr freebet (inga omsättningskrav)

HÄMTA DIN VÄLKOMSTBONUS HÄR!

18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Det brittiska spelbolaget Betfair, erbjuder i princip spel på alla sporter! De stoltserar sig dessutom genom att vara det spelbolaget som erbjuder världens största marknad för spel. Det är inte alls pjåkigt, och vi är helt övertygade om att ni hört talas om spelbolaget tidigare. De är sponsor för bland annat Juventus och Barcelona, och är en av de ledande aktörerna på bettingmarknaden!

Betfair bonus

Betfair erbjuder alla nya kunder 100 kr i freebet. Utan omsättningskrav.

Konkurrenskraftiga odds

Betfair är en ledande aktör på marknaden av många anledningar. De erbjuder sina kunder smidiga betallösningar, användarvänlig layout, kundservice i högsta kvalité och sist men inte minst, höga odds! Betfair är ett komplett spelbolag, och garanterar en bra upplevelse! Är ni ute efter ett tryggt spelbolag, så är Betfair ert främsta val.

Betfair omsättningskrav

Betfairs välkomstbonus måste givetvis omsättas, för att en utbetalning ska vara möjlig. Vi reder ut exakt vad som krävs för att omsätta bonusen!

1. Sätter du in 100 kr hos spelbolaget, får du alltså 200 kr att spela för.
2. Du behöver omsätta din bonus + insats, noll gånger

Vi kan konstatera att Betfair har det mest generösa omsättningskravet på marknaden! 

Vill du spela hos ett tryggt och effektivt spelbolag, med ett generöst omsättningskrav på sin bonus? Då tycker vi helt klart att du ska välja Betfair, som är en ledande aktör på marknaden, när det kommer till dessa punkter!