speltips_skribent

Speltips 10/5: Southampton – Arsenal

Vinner Arsenal mot Southampton och dessutom sin hängmatch, är man helt plötsligt endast ett poäng bakom en Champions League-plats.

Twitter Facebook

Southampton har sedan länge klarat kontraktet, och vägen upp till Europa-platserna har varit på tok för lång – och givetvis bidrar det till att man spelar en klart mycket sämre fotboll i de sista ligaomgångarna. Och detta tror vi att Arsenal kan utnyttja.

Arsenal har Champions League kvar att spela för, och med tanke på att man besegrade Manchester United senast, säger känslan att tron finns kvar hos spelarna och klubben. För i bästa fall, är man endast ett poäng bakom Liverpool, och Liverpool spelar en tuff bortamatch mot West Ham, och med tanke på hur ojämna dem varit, kan det mycket väl bli ett poängtapp där.

Arsenal måste vinna alla sina resterande fyra matcher, och det borde man klara av med tanke på drömmotståndet. Stoke, Sunderland och Everton är tre klubbar som inte längre har något att spela för, och Arsenal ska bara vinna de matcherna – för att sedan hoppas på ett Liverpool- eller City-tapp under vägen.

Southampton lär säkerligen vilja göra livet surt för Arsenal, men känslan säger alltså att segern mot United kan boosta på Arsenals självförtroende och leda till ännu en seger i den här matchen. Det finns kvalité, det finns vilja och tro – därför spelar vi Arsenal till 2,00 x slanten hos 888sport, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Sveriges bästa oddsbonus: 3000kr

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges bästa oddsbonus, dubbla din insättning upp till 6000kr.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll