speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brest – Reims 10/5: Odds från Ligue 1

Ett kombinationsspel till 2.40x insatsen sticker ut här hos Snabbare inför Brest – Reims på fredag. Brest jagar CL.

RYGGA BREST & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.40 HOS SNABBARE – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Brest slutade på en 14:e plats i tabellen i fjol efter att ha säkrat totalt 11 vinster av 38 möjliga, ett år senare ungefär hittar vi de på en tredjeplats i tabellen med 16 vinster av 32 möjliga. De innehar alltså en direktplats till Champions League just nu och har två poäng ner till Lille och ytterligare sex poäng ner till Nice som har spelat en match mindre. Mycket talar därför för att det är just Brest som kommer att lira Champions League-fotboll nästa säsong, de ställs här på fredag mot ett generöst motstånd i Remins och avslutar sedan borta mot Toulouse, två motstånd som inte har något alls att lira för här i slutomgångarna.

Vi tänker därför att Brest kommer att vinna det här mötet, de är grymt skickliga bakåt och superstarka här hemma just där de bara förlorat totalt 2 matcher av 16 möjliga. Bara tre lag, Lille, Marseille och Nice har släppt in färre mål än dem sett till en hemmatabell och det känns tryggt här sett till en investering i dem. 

Stade de Reims har precis som vi är inne på tidigare inget att lira för här, 12:a i tabellen med nio poäng upp till Europa och elva poäng ner till kvalplats och det hela har varit väldigt tydligt. Mot Clermont, tabelljumbon förlorade man med hela 4-1 här närmst, förlust innan dess mot Montpellier och ytterligare en omgång tillbaka, ny förlust mot Strasbourg med 3-1. Så tre raka förluster för det här gänget som uppenbarligen satt punkt för säsongen, otroligt bleka alltså här närmst och att släppa in fyra mot tabelljumbon som redan är klara för spel i Ligue 2 säger allt känner vi, vi har därför väldigt svårt att se att ett CL-jagande Brest ska kunna tappa poäng här. Det här är verkligen en final för deras del och vi räknar med att de entrar den väl förbereda.

Vinner en målsnål fight

Av det vi kunnat läsa till oss borta i Frankrike så ska Brest truppläge se alldeles utmärkt ut, inga rapporterade skador eller avstängningar här inför vilket helt enkelt innebär perfekta förutsättningar. Superbra och det är en detalj som såklart starkt talar till deras fördel, inte bara direkt på banan känner vi utan även utanför och här inför, man entrar den näst sista omgången med både en vinst i ryggen men även med hela truppen frisk, i jakten på att skriva ny historia för klubben. Det måste göra någonting med det här laget. Stor energi bör vi rimligtvis kunna utgå från att få se här.

För Reims del missar med all säkerhet vänsterbacken Thibault De Smet det här mötet då han fick syna det röda kortet i storförlusten mot Clermont, men även Atangana, Okumu, Busi och Daramy är borta här för Reims med skador. Atangana en nyckelgubbe på mittfältet under hela säsongen och Daramy är lagets bästa poängspelare med 4+5. Tunga avbräck, även en gubbe som Okumu här som är av de lirarna som lirat flest minuter den här säsongen. Mittback.

Så ett par tunga avbräck här för gästerna och det är svårt att blunda för här när vi adderar till alla andra detaljer vi lyft, hemmaplansfördelen, ett CL-jagande Brest och så ett formsvagt Reims här som inte har någonting att spela för. Att Brest vinner utgår vi helt enkelt från men adderar även till under 3.5 mål här då Brest i grund och botten är ett målsnålt gäng. De släpper som sagt in jättefå mål och är inget lag som öser på framåt, de har bara gjort 49 mål på 32 matcher, jämför den siffran med Monacos 62. Fyra poäng skiljer de lagen åt bara. Så 2-0 här säger vi och klickar in kombinationsspelet hos Snabbare till jättefina 2.40x insatsen. Otroligt fint värde säger vi. Och har ni ännu inget konto hos Snabbare så passa på via länken här nedanför, speljätten bjussar alla nya kunder på uppåt mot 500 kr i välkomstbonus. 100% upp till 500 kr.

RYGGA BREST & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.40 HOS SNABBARE – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.40
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: