speltips tipsmedoss kamil

Speltips Alaves – Girona 10/5: Rakt spel från Vitoria-Gasteiz

Girona med farten uppe igen och extra stark är den känslan givetvis när de går och slår Barcelona med 4-2. Har andraplatsen intakt igen och den kommer man inte att ge bort enkelt.

RYGGA GIRONA TILL 1.92 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

Twitter Facebook

Girona visade upp stor styrka mot Barcelona när de går från att leda med 1-0 till att ligga under med 2-1 och sen vända på det via tre raka mål och till slut vinna med 4-2, en jättefin andra halvlek som bara bekräftar att Girona faktiskt är på riktigt även här under våren och att de verkligen inte har annat i tankarna än att sluta tvåa i La Liga under 23/24.

För Barca vet vi har varit förbi här under de senaste veckorna och rent mentalt har Girona ändå hållit uppe farten och sett till att inte tappa alldeles för mycket mark, och sen då slå Barca i en så pass viktig sexpoängsmatch. Det imponerar på oss jättemycket men bekräftar främst bara att man nu ska stå som favorit till att just sluta tvåa, de har Alaves här på fredag, Villarreal i nästa runda och så Valencia och Granada i de två avslutande omgångarna. Och man kliver alltså in som favorit i alla de matcherna.

Dessutom ett formstarkt Girona vi har att göra med här inför, Barca-vinsten innebar en tredje raka vinst för tabelltvåan som dessutom gjort tio mål på de tre matcherna, Alaves har målat upp en liknande streak med tre raka vinster och dessutom hållit nollan intakt i samtliga, men Girona gör betydligt fler mål och har saker och ting att spela för här. Det har inte Alaves som infinner sig i ingenmansland. Visst är det en tuff bortafight det här men vi ser inte Alaves vinna en fjärde raka nu när ett uppumpat Girona kommer på besök, vi håller gästerna högre och gillar därför även allt över 1.90x för det raka spelet på dem. Det är trots allt La Ligas tabelltvåa här vs ett Alaves som ligger på den nedre delen av tabellhalvan, skillnaden stor.

Skadeläget bra

Girona kommer till spel på lördag endast utan Artero och Roca, två lirare som alltså inte lirat en minut den här säsongen och därför är det bara att konstatera att man entrar det här mötet med bästa möjliga förutsättningar. Ett formstarkt och friskt Girona, som spelar om andraplatsen. Det är ett Girona att välja säger vi.

Alaves kommer samtidigt till spel utan sin bästa målskytt här i Omorodion, spanjoren har gjort åtta mål i La Liga den här säsongen och det är 25% av Alaves alla mål. Även Gorosabel och Duarte är out, ordinarie höger- samt vänsterback här och Duarte vet vi även är lagkapten. Så tre riktigt tunga avbräck för Alaves som förstärker känslan av att 1.92x för det raka spelet på Girona är riktigt bra.

Vi klickar in Girona som vinnare hos X3000 och säger 1-3 här, Bellingham nätade här närmst och Lewy har gjort fyra mål på två matcher för sitt Barca, det innebär att Dovbyk skytteligaledning är hotad på riktigt och det bör kunna boosta honom lite extra här. Vi räkna med att han i alla fall sätter en här. Lycka till!

RYGGA GIRONA TILL 1.92 HOS X3000 – HÄMTA 1000 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Hajper

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos Hajper.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.92
Bolag: X3000 (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: