speltips tipsmedoss kamil

Speltips Fulham – Manchester City 11/5: Fulham nätar

Fulham har vunnit 9 av 18 matcher på Craven Cottage den här säsongen och gjort 31 mål. En kul match för deras del att lira här när Man City kommer på besök. Ingen press alls.

RYGGA MAN CITY & BLGM – JA TILL 2.35 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

Fulham inte alls i bästa möjliga slag här inför Man City på lördag och visst talar även allt för att gästerna just vinner det här mötet, relativt enkelt till slut, men här finns ändå anledningar känner vi att investera en slant i att Fulham i alla fall lyckas näta på Craven Cottage. City absolut mänskliga och Fulham har verkligen bara en kul match framför sig här där man på alla sätt och vis har en möjlighet att sätta käppar i hjulet för Peps lag.

Fulham kliver först och främst in här utan någon som helst press på lördag, de kan varken nå Europa eller flyttas ner till Championship utan infinner sig i ingenmansland på 44 poäng. 12 vinster av 36 möjliga lyder facit i Premier League och 9 av dem 12 vinsterna har man plockat just här hemma, på Craven Cottage. Det är en fin siffra, nio vinster, Chelsea står på 10, Man United på 9, Aston Villa(!) på 12. Även Newcastle på 12. Så ett väldigt hemmastarkt Fulham vi har framför oss här som dessutom gör mycket väldigt mål, 31 mål på 18 matcher är ett fint målsnitt och de har även väl utspridda poäng på sina offensiva lirare, Muniz sticker ut med nio mål men vi hittar även Iwobi, Jimenez, Palhinha, Willian och Decordova-Reid på ett par baljor, alla minst fyra i alla fall och Pereira bland annat på sju assist. Så här finns lirare som kan stöka till det för City helt klart är det så och vi gillar som sagt därför BLGM – Ja mycket här.

Man City som jagar guld kommer såklart att inta den här matchen med största möjliga fokus och kliver in väl förberedda och även utvilade, inget CL här för deras del som bekant utan bara PL och så väntar FA cup-finalen mot Man United den 25 maj. Så att de vinner är väl självklart här med Arsenal fortsatt ovanför sig i tabellen, men mål har man trots allt släppt in och mer exakt 18 stycken på bortaplan på 17 matcher. Sen har de bara lyckats hålla nollan intakt vid tre tillfällen på de nio senaste matcherna, även det en detalj att ta hänsyn till här – Wolves, Luton och Crystal Palace har alla nätat mot dem här sedan den 6 april.

Man City & BLGM – Ja

Fulham kliver in i lördagens fight med endast Harrison Reed out och även det är en detalj som såklart talar för att Fulham ändå kommer upp i hyfsad nivå här, ytterligare en aspekt att ta hänsyn till här är att det här mötet är Fulhams sista på Craven Cottage den här säsongen, visst bör de kunna kliva in taggade till tänderna i en sådan fight? Det i kombination med att man kan minimera Citys guldchanser kraftigt här tror vi resulterar i att vi får se ett jättetaggat hemmalag.

För Manchester Citys del är hela truppen frisk och man har heller inga avstängningar här inför, utan ALLA lirare är tillgängliga för spel på lördag. Otroligt!

Med det sagt så kan vi inte annat än att faktiskt utgå från att ett formstarkt City gör jobbet, vi klickar därmed in kombinationsspelet Man City & BLGM – Ja till mycket fina 2.35x insatsen hos Unibet. Helt klart värt en slant det här spelet, 3-1 City? Missa heller inte att Unibet boostat sin välkomstbonus, istället för 100 kr gratisspel kan nya kunder nu hämta hem 500 kr gratisspel! Via länken här nedanför. Lycka till!

RYGGA MAN CITY & BLGM – JA TILL 2.35 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 & BLGM – Ja
Odds: 2.35
Bolag: Unibet (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: