speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Almeria 12/5: Trygg hemmavinst i jakten på Europa

Real Betis hittas på en sjundeplats i tabellen här i La Liga med fyra omgångar kvar att spela för, har Valencia (8) fem poäng under sig inför omgång 35.

RYGGA BETIS & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.30 HOS COMEON – HÄMTA 500 KR BONUS

Twitter Facebook

Vinst här för ett formstarkt Real Betis innebär alltså i princip säkrat Europa-spel nästa säsong och då ställs de mot den överlägsna tabelljumbon i Almeria som redan är klara för spel i Segundan. Ett drömmotstånd, minst sagt och dessutom går mötet av stapeln på Benito Villamarin där Betis bara har förlorat två matcher i La Liga under hela säsongen – mot Villarreal och Barcelona.

Ovannämnda snitt säger en del och såklart är därför heller inte favoritskapet till vänster överraskande här, det är stort och det är rimligt då verkligen allt talar för att Betis drar det längsta strået här. Däremot finns det fint värde att hitta här och vi vänder oss alltså till ett kombinationsspel som betalar superfina 2.30x insatsen här hos ComeOn. Dvs, att Real Betis vinner och att vi samtidigt inte får se något målkalas, vad talar då för det utfallet?

Jo, Real Betis har inte alls öst in mål den här säsongen utan är ett av de lagen på den övre delen av tabellhalvan som faktiskt gjort minst mål, Valencia har gjort färre och även Getafe, men ett lag som Sevilla har gjort fler och Celta Vigo som huserar på en 15:e plats i tabellen har exempelvis bara gjort tre mål färre än Betis. Det säger en del, Betis har bara gjort 43 mål på 34 ligamatcher och ser vi enbart till hemmatabellen, så är snittet i princip likadant här – 24 mål på 17 matcher på Benito Villamarin. Samtidigt släpper man alltså in mindre än 1.00 mål i snitt per fight här. Så 2-0, max 3-0 här när Almeria någonstans kommer att kämpa för sin heder i alla fall, sällan dessutom gäng förlorar med 3-0 eller med ett större resultat. 67 insläppta mål har Almeria så här långt, mindre än 2.00 i snitt per match.

Real Betis vinner & under 3.5 mål

Real Betis kliver in i det här mötet utan Bakambu, Bellerin och Barta, samtidigt som Pezzella, Diao och Avila är osäkra till spel, så ett par frågetecken här men Isco är med och likaså är Jose detta. Fekir är även han i speldugligt skick och det talar för att Real Betis inkasserar tre enkla pinnar här. Så är det.

För Almerias del missar Melero, Ramazani och Montes alla avstängda men annars är truppen intakt här och det är ett okej truppläge får vi slå fast, de tre avstängda lirarna må ha lirat flitigt men tillhör absolut inte skaran spelare i den här truppen som har flest minuter den här säsongen. Montes här som lirat flest minuter av dessa tre infinner sig 10:a på en sådan lista. Han har lirat 19 av 34 matcher. Så en hanterbar situation säger vi för Almeria och de tvingas dessutom bara till ett byte sett till den senaste matchen mot Rayo Vallecano. Den matchen vann Almeria med 1-0 på bortaplan dessutom.

Så Real Betis vinner och max tre mål i den här matchen säger vi, faktum är att Almeria bara har släppt in fyra mål på sina fem senaste bortamatcher i La Liga, otroligt därför, om man även tar hänsyn till Betis offensiv, att det här kombinationsspelet kan betala 2.30x insatsen hos ComeOn. Vi säger drömvärde här, max 2-0 till Real Betis. Och missa absolut inte att ComeOn bjussar alla nya kunder på uppåt mot 500 kr i välkomstbonus. Via länken här nedanför. Lycka till! 

RYGGA BETIS & UNDER 3.5 MÅL TILL 2.30 HOS COMEON – HÄMTA 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos Betsson

En 100-procentig oddsbonus + 100 freespins på Book of Dead för alla nya kunder hos Betsson.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.30
Bolag: ComeOn (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: