speltips tipsmedoss kamil

Speltips AIK – Sirius 11/5: AIK fortsätter vinna

Tre pinnar och sex mål framåt för AIK här närmst mot Norrköping och den insatsen tror vi gör mycket med Stockholmsklubben. Vinner på nytt här?

RYGGA AIK TILL 1.75 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

Twitter Facebook

AIK med målskillnaden 14-10 efter sju spelade omgångar och det sticker ut får vi slå fast, absolut inte vad man hade förväntat sig här utan vi har både fått se AIK förlora med 5-0 och vinna med 6-2. Däremot har vi nog ändå alla anledningar att tro att det kommer att vara något tätare fighter här framöver, här mot Sirius kan det däremot bli lite mål, det är känslan såhär på förhand men överlag räknar vi med att få se det gamla AIK betydligt oftare.

AIK har som bekant gjort det helt okej här under inledningen, fyra vinster av sju möjliga och det laget närmst Malmö FF just nu med fyra poäng upp till Skåneklubben. Ett bra facit och ett AIK vi nu med räknar kommer att vara just där uppe, DIF, Häcken kan kliva om men sen ser vi inget annat lag som ska kunna palla det, förutom ett Elfsborg kanske. Och därför känner vi oss också trygga i att investera en slant i AIK här, de har vunnit alla sina matcher här på Friends Arena och har målskillnaden 11-2. Det är betryggande, minst sagt.

Sirius har samtidigt fått en riktigt svag start får vi konstatera och de har nu bara plockat ett poäng på de fem senaste omgångarna, förluster mot DIF, Värnamo, Elfsborg och Häcken, samt ett kryss mot BP. Tufft motstånd men absolut svagt att bara plocka en pinne här och det som dessutom bör vara något oroande är att man helt slutat göra mål. Nollade i fyra av sina fem senaste matcher och bara hängt en balja, mot BP. Ett AIK med den här starten i ryggen ska därför bara göra jobbet här på Friends, man har lirare i bra form och är det bättre laget. Sen ser vi ändå Sirius störa lite, vi vet att de har en intressant nivå i sig men att de plockar poäng ser vi inte hända här just nu, dagsformen fäller avgörandet här.

Förutsättningarna goda

John Guidetti är ett frågetecken här inför och Eskil Edh ser ut att bli borta under resten av vårsäsongen, Omar Faraj likaså och Ellingsen, Milosevic, Fesshaie och Ali är out sedan en tid tillbaka och heller de inte med här på lördag. Så ett par skador här i AIK-lägret just nu men absolut en hanterbar situation för Henning Berg som vi ser det, viktigt här att Pittas håller sig skadefri och att Saletros fortsätter att lira. Många lirare dessutom som fick göra poäng mot Peking här närmst och det är alltid viktigt, Thychosen, Besirovic, Pittas, Coulibaly och Modesto alla med poäng där.

För Sirius del klev Daniel Stensson av banan här närmst mot Häcken med en knäskada och det är tråkiga nyheter för Uppsala-laget, en viktig kugge här och därmed ett tungt avbräck såklart – lagkaptenen har startat alla matcher för Sirius så här långt. Sedan tidigare är även Persson och Carlsson out. Båda med huvudskador.

Så fördel AIK här säger vi och allt över 1.70x insatsen för det raka spelet tycker vi är bra, speciellt i och med sättet AIK studsade tillbaka efter storförlusten mot Malmö FF, styrkebesked som vi ser det och ett formsvagt Häcken ska man därför bara besegra här på Friends där man gått rent. Femte raka vinsten säger vi och klickar in AIK till 1.75x insatsen hos Unibet.

RYGGA AIK TILL 1.75 HOS UNIBET – HÄMTA 500 KR GRATISSPEL

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.75
Bolag: Unibet (500 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: