topptipset tips

Topptipset 6/11: Spelförslag, analys och tips till alla 8 matcher (Extrapengar)

Spelförslag till Topptipset måndag vecka 45. Stor analys, systemförslag och tips till alla 8 matcher. Spelstopp: 18:59. 250 000 kr extra i potten!

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [NOV] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Topptipset bjuder till under måndagen där vi har att jobba med extrapengar i potten! En underbar start på veckan och så har vi finfin matcher att jobba med, IFK Göteborg och AIK ställs mot varandra på Gamla Ullevi och där vet vi vad som står på spel. Som om det inte vore nog har vi även ett Londonderby i fokus, Spurs – Chelsea lirar under kvällen och så även lite spansk- och italiensk fotboll! Ni hittar vårt spelförslag precis här nedanför, följt av en längre analys och tips till varje fight! Lycka till!

topptipset vecka 45 måndag

TILL TOPPTIPSET

1. IFK Göteborg – AIK, X2

Fint att titta till höger här främst då Göteborg tappat fart, tre raka nederlag lyder facit och därför givet att börja från höger när Göteborg står som favorit. X2 känns bra här på förhand – luktar kryss från mils avstånd.

2. Tottenham – Chelsea, 1X

Spurs en befogad favorit här hemma mot Chelsea men bör ändå streckas på, Chelsea har presterat bra i den här typen av matcher och hemmalaget streckas just nu till över 65%. Minst 1X, tvåan även den spännande till runt 12%(!). Vi tror dock inte Spurs förlorar det här, de är för bra i dagsläget.

3. Getafe – Cadiz, 1

En spik till under 60% gillar vi i det här systemet, gäller att streckas på större favoriter och hemmaplansfördelen bör kunna fälla avgörandet här. Cadiz främst starka på Estadio Nuevo Mirandilla där de bara förlorat en fight – på bortaplan har de förlorat fyra av fem matcher.

4. Torino – Sassuolo, X2

Lite samma tankar här som i match nummer 1 när ett formsvagt hemmalag ställs fram som favorit, Torino har bara vunnit en av sina sju senaste fighter och förlorat tre av sina fyra senaste matcher. Givet därför att strecka från höger här – tre kryss har det blivit för Torino på hemmaplan av fem möjliga dessutom. Tät kamp där Sassuolo (under 20%) mycket väl kan dra det längsta strået.

5. Bröndby IF – AGF Århus, 1X2

Bröndby är kupongens i särklass största favorit och här på Topptipset måste det helt enkelt utnyttjas, vi streckar på hela vägen här och match nummer 5 är även kupongens mest givna helgardering i vår värld. Ett måste ifall det ska bli en intressant utdelning här – Århus med tre raka vinster inför måndagen!

6. Ålesund – Sandefjord, 1X2

Även här i matchnummer 6 är helgarderingen en spännande lösning, vi har tre att bränna av och den andra faller på mötet mellan Ålesund och Sandefjord. Hemmalaget lär landa på runt 60% till slut och då är skillnaden inte alls så stor sett till lagens poängskörd. Tabelljumbon vs nästjumbon här dessutom, allt är möjligt säger vi. Heja Sandefjord!

7. Real Zaragoza – Real Oviedo, 1

En modig lösning kan tyckas men vi jobbar för extrapengarna och målsättningen är alltid att stå med så få som möjligt på tronen, spiken här till under 40% är därför superintressant. Jobbar vi bara in Real Zaragoza här, som trots allt bör ha goda chanser på hemmaplan mot ett bortasvagt Real Oviedo så är mycket av jobbet gjort. Vi kör – Real Oviedo har bara vunnit en av sju bortamatcher den här säsongen. Ska kunna gå det här.

8. Guingamp – Auxerre, 1X2

En match vi helt enkelt vägrar ta ställning i, vidöppen sådan och streckfördelningen talar sitt tydliga språk. Mer rimligt att spika Real Zaragoza här, hemmaplansfördelen väger jättetungt i den här serien och här litar vi varken på att Guingamp eller Auxerre gör jobbet. Alla tecken!

TILL SVENSKA SPEL

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Spelförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming