topptipset tips

Topptipset 11/12: Spelförslag, analys och tips till alla 8 matcher

Spelförslag till Topptipset måndag vecka 50. Stor analys, systemförslag och tips till alla 8 matcher. Spelstopp: 19:59.

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [DEC] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Topptipset med en minst sagt härlig kupong här då den sträcker sig till tisdagen och det innebär alltså att Champions League hittar in på kupongen. PSV – Arsenal och Lens – Sevilla får alltså plats här, de två tidiga fighterna från tisdagens CL. Under måndagen är det i vanlig ordning fokus på ligafotbollen, fotboll från bland annat Serie A och La Liga hittar in. Så en superfin kupong här och det är väl bara att köra igång, ni hittar vårt spelförslag precis här nedanför, följt av en stor analys och tips till alla åtta matcher. Lycka till!

TILL TOPPTIPSET

1. Cagliari – Sassuolo, 1X

Hemmaplansfördelen en rimlig detalj att ta hänsyn till här och även låta den spela en avgörande roll, Cagliari har plockat poäng i fyra av sju matcher här på Unipol Domus och Sassuolo är inte alls så mycket bättre i år. Fem pinnar skiljer lagen åt här inför måndagens fight. Vi kör 1X, känns ok här.

2. Rayo Vallecano – Celta Vigo, X2

En procentsats vi räknar med landar på någonstans runt 55-60% här till vänster och det gillar vi, Celta blir bättre och bättre för varje omgång som passerar och har nu börjat plocka en del pinnar. Är bättre än vad tabellen påvisar, det rådet det inga som helst tvivel om. Därför bör de kunna plocka i alla fall en pinne här i södra Madrid, Rayo inte alls i bra slag här inför måndagen. X2!

3. Portsmouth – Bolton, 1X2

Seriefinal i League One där vi helt enkelt skippar huvudvärken och plockar med alla tecken, den mest rimliga lösningen här i match nummer 3 även fastän vi faktiskt har att göra med en jättejämn streckfördelning. Portsmouth kan vinna här. Men det kan även Bolton – vidöppen fight det här. 1X2!

4. Gil Vicente – Moreirense, 1X2

Supervärde till vänster här när Moreirense streckas högt och känslan säger att Gil Vicente mycket väl kan åstadkomma något positivt här på Estadio Cidade de Barcelos. De trivs alldeles utmärkt här på hemmaplan me tre vinster och blott ett nederlag, av sex möjliga. Supersiffror för ett lag av deras kaliber. Vi kör på från vänster och landar i slutändan i en helgardering även här.

5. Tenerife – Alcorcon, 1

Kupongens största favorit i Tenerife och det gör därför lite ont att spika dem här när Alcorcon tittar förbi, krysset per automatik spännande såklart men vi måste samtidigt se på det hela nyktert. Alcorcon mår inte alls bra och agerar numer även tabelljumbo här i Segundan, 10 förluster av 18 möjliga lyder facit och så har de även den sämsta målskillnaden i serien. Tenerife vinner här hemma, klasskillnad!

6. Jong Ajax – Jong FC Utrecht, 1

Ajax står på totalt fyra vinster här i Eerste Divisie och har plockat alla dem treorna just här hemma, hemmaplansfördelen bör därför rimligtvis kunna spela en avgörande roll här igen när ett formsvagt Jong FC Utrecht tittar förbi – nollade i tre raka matcher och inget lag i serien har plockat färre poäng än dem på bortaplan. Rimlig spik här i match nummer 6.

7. PSV Eindhoven – Arsenal, 1X2

En match något svår att analysera här då Arsenal är klara gruppvinnare här i Champions League, PSV vet vi samtidigt flyger fram i Eredivisie och de står alltså fortsatt på NOLL poängtapp, 15 omgångar in. 15 vinster av 15 möjliga och här bör de väl därför ändå kunna besegra Arsenal? Kul match att ta sig an och vi stänger inga dörrar. 1X2!

8. Lens – Sevilla, X2

Ett kryss räcker här för Lens till att säkra spel i Europa League till våren och Sevilla måste samtidigt vinna, inget av lagen kan däremot nå slutspelet i CL (Arsenal & PSV klara). Så ser förutsättningarna ut och vi tänker därför att det bör kunna bli jämnt här, precis som senast (1-1). Lens strecka högt och vi gillar därför X2 här, inte helt orimligt heller utan Sevilla lär vara med under alla 90 minuter och brukar dessutom kunna steppa upp i Europa. X2 det klart mest intressanta här, vi kör!

TILL SVENSKA SPEL

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Spelförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 19:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming