topptipset tips

Topptipset 7/12: Spelförslag, analys och tips till alla 8 matcher

Spelförslag till Topptipset torsdag vecka 49. Stor analys, systemförslag och tips till alla 8 matcher. Spelstopp: 19:59.

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [DEC] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Topptipset med en härlig blandning här under torsdagen där vi både bjuds på Premier League-fotboll men även på fotboll från Hyundai A-League, vilket alltså är australiensisk ligafotboll där bland annat Western United och Melbourne City får plats. Utöver det en del cupfotboll, från både Belgien och Danmark och med det sagt så är det väl bara att köra igång. Vår rad är klar och den hittar ni precis här nedanför, följt av en stor analys. Stort lycka till!

topptipset 7 december spelförslag

TILL TOPPTIPSET

1. Everton – Newcastle, 1X2

En match Everton mycket väl kan vinna på Goodison Park och ettan här är därför superintressant när Newcastle agerar favorit, runt 20% ligger den och puttrar på och med Newcastles bortafacit med i beräkningarna så är det nog ändå läge att börja strecka från vänster här. Vi kör dock hela vägen. Newcastle är bra.

2. Tottenham – West Ham, 1

En spännande spik såhär timmar innan spelstopp här då procenten inte alls stuckit iväg på något sätt, Spurs lär kunna landa in på närmre 60% här men det är okej, rimligt trots allt efter Spurs fina insats mot Man City. Allt under 60% resulterar i spiken.

3. Brest – Strasbourg, 1X2

Brest streckas högt här hemma mot Strasbourg och det öppnar upp för trevliga möjligheter, gästerna till 15% i skrivande stund och det vore ändå inte världens skräll i och med att Brest tappat poäng i 7 av 13 ligamatcher. Vi fyller på här och gör detta hela vägen alltså. 1X2!

4. Anderlecht – Standard Liege, 1X

Cupfotboll tenderar att kunna bjuda på något jämnare tillställningar och därför fint läge att faktiskt plocka med krysset här när Anderlecht streckas över 70%, Standard Liege absolut inget dåligt gäng och besegrade just Anderlecht senast lagen ställdes mot varandra i ligaspelet den 22 oktober. Ett kryss att överväga här i alla fall.

5. SK Beveren – Royale Union SG, X2

Enorm skillnad kan tyckas här i det belgiska cupspelet när Beveren, till vardags i andraligan ställs mot tabellettan i högstaligan, men skillnaden brukar vara betydligt mindre i cupsammanhang. Dessutom är Beveren obesegrade i åtta raka matcher och för dem är det här lite av årets match trots allt. Ett spännande kryss här av den anledningen när gästerna streckas till närmre 75%(!) – addera därtill att Royale Union lirat jättemycket fotboll här på slutet (slåss för ett avancemang i Europa League och har en förstaplats att försvara i ligaspelet). Hemmalaget mer fokuserade här.

6. FC Fredericia – Lyngby BK, 2

Fin form på detta Lyngby som här närmst slog Silkeborg med stabila 2-0 i ligaspelet och även löste ett kryss innan dess mot där och då tabellettan Bröndby (3-3). Blott en förlust på kontot sedan den 27 oktober dessutom och spiken därför en rimlig chansning här till runt 40%. Superchans här i cupspelet – Fredericia till vardags i andraligan här i Danmark där de har tappat poäng i 10 av 18 matcher.

7. Central Coast Mariners FC – Western United FC, 1X2

Svårt här såklart borta i Australien då man inte direkt följer ligan till vardags och dessutom har vi här att göra med nästjumbon Central Coast vs tabelljumbon Western United. Bara ett poäng skiljer lagen åt dessutom och vi streckar därför på här – given helgardering när gästerna streckas till 18%(!).

8. Perth Glory FC – Melbourne City FC, X2

Melbourne City ett av de bättre lagen här i Hyundai A-League, på förhand – sett till oddsen – den stora favoriten tillsammans med Western Sydney, men en svag start på säsongen har trissat upp procenten på motståndet i Perth Glory här. Givet därför någonstans att faktiskt börja från höger, Melbourne streckas bara till 40% och vi börjar därför därifrån. X2 ska sitta fint.

TILL SVENSKA SPEL

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Spelförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 19:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming