speltips tipsmedoss kamil

Speltips Everton – Newcastle 7/12: Tät tillställning

En fight Everton mycket väl kan vinna här på Goodison Park. Bara fem lag i Premier League har en sämre poängskörd än Newcastle på bortaplan.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Ett formstarkt Everton som entrar torsdagens möte får vi slå fast då de har vunnit fem av sina åtta senaste matcher sett till alla tävlingar, dessutom har de bara förlorat en enstaka fight sedan den 21 oktober och detta mot United, i en match där Everton nog ändå hade fått med sig någonting om det inte vore för Garnachos drömmål. De hade i alla fall inte torskat med 3-0. 

Så ett Everton inne i en bra period och här närmst vann de som bekant över Forest på bortaplan med 1-0, trots poängavdraget så talar därför det mesta för att man faktiskt löser ett nytt kontrakt även nästa säsong då man trots allt har Luton ovanför sig här på säker mark, två pinnar upp bara dessutom och vi räknar därför med det här revanschsugna Everton. Även här på torsdag när Newcastle tittar förbi.

Att Everton står emot väl här är något vi utgår från i och med Newcastles svaga bortafacit, de har bara vunnit en fight på resande fot och det talar sitt tydliga språk, Everton har alla anledningar att tro på poäng här och en tät tillställning är med all säkerhet att vänta. Små marginaler kommer att avgöra det här mötet, den känslan är extra stark då Newcastle som bekant har mycket avbräck. Hade de däremot jobbat med en fullt frisk trupp, ja då kanske värdet till höger vore mer spännande. I det här fallet dock utgår vi från att få se en målsnål fight där vi mycket väl kan ha 0-0 en bra bit in i matchen, Everton har inte direkt bjussat på några målglada tillställningar på Goodison utan 14 mål har vi fått se på 7 matcher och inget lag i PL har en lägre siffra än den. Underspelet är därför också intressant här.

Max två mål på Goodison Park

Onana sägs missa torsdagens fight för Everton men det finns fortsatt en chans att Calvert-Lewin hinner tillbaka, sägs ha en 50-procentig chans att lira i dagsläget. Andre Gomes är däremot out och även fortsatt Alli, men den sistnämnda är nu på väg tillbaka här och sägs kunna göra comeback under Boxing Day.

Newcastle däremot har hela 12(!) namn på en frånvaro lista här inför torsdagen, Tonali, Pope, Murphy, Burn, Wilson, Anderson, Longstaff, Botman, Willock, Barnes, Manquillo och Targett är alla out här alltså och det är bara att konstatera att vi har att göra med ett sargat Newcastle. Visst har de en fin bredd på truppen men det här är nästintill en unik situaiton och det har uppenbarligen tagit på krafterna att lira så intensivt under hösten. En positiv nyhet är i alla fall att Gordon sägs kunna lira här.

Med det sagt så har som sagt Everton alla anledningar att gå för det här på torsdag, vi är dock försiktiga med att klicka in de som vinnare i och med Newcastles, trots alla avbräck, fina nivå. De var så när på att besegra PSG i Champions League i det här skicket och slog som bekant United här närmst efter att ha varit överlägsna. Därför gillar vi under 2.5 mål mer här till 1.92x insatsen, båda lagen kommer närmst från 1-0-vinster och Everton tenderar att kunna sätta sin egen prägel på matcherna här på Goodison. Lyckas man med detta, blir det en väldigt tight kamp det här. Oddset hittar ni hos nya expekt som har en ny licens! Det innebär att ALLA, från den 5 december kan hämta hem uppåt mot 1500 kr gratisspel av dem via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: