speltips tipsmedoss kamil

Speltips Tottenham – West Ham 7/12: 2.04x insatsen hos Snabbare

Supervärde identifierat här inför torsdagens möte mellan Tottenham och West Ham. Spurs vinner! Matchstart: 21:15.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE

Twitter Facebook

Fyra raka poängtapp lyder facit för Spurs här inför torsdagens fight mot West Ham och tre av dessa fyra matcher har de som bekant dessutom förlorat. Dock har man ställts mot tufft motstånd får vi konstatera, Man City här närmst, Aston Villa innan dess och så även Wolves (där man tappade en ledning sent) och Chelsea och därför ett bra läge här att studsa tillbaka när West Ham tittar förbi.

West Ham är absolut inte dåliga och de har dessutom vunnit ett par matcher på bortaplan, men Spurs insats mot Man City bådar gott inför det här mötet och därför finns det anledningar att titta till vänster här i jakten på ett spel. Att de löser ett kryss på Etihad Stadium imponerar i alla fall på oss och just att Spurs har mycket spets och formstarka lirare i offensiven får en investering att bli intressant här.

Däremot är West Ham ett lag att frukta, för även de gör mycket mål och står numer på 24 mål på 14 ligamatcher och det är en minst sagt fin siffra. Här på bortaplan har de dessutom noterats för 12 mål på 7 matcher och mål lär vi därför få se här i London. Överspelet därför spännande här också, det kickar vi lite närmre på.

Spurs vinner & över 1.5 mål

Vi vet att Spurs fortsatt lider av ett tungt skadeläge och mer exakt så lyder frånvarolistan; Perisic, Bentancur, Micky van de Ven, Maddison, Sessegnon, Solomon, Sarr och Dier. Romero är däremot tillbaka och det får vi slå fast är viktigt i alla fall. Följande elva bör vi därför kunna få se här;
Vicario; Porro, Romero, Davies, Udogie; Bissouma, Lo Celso; Johnson, Kulusevski, Gil; Son

Såklart allt annat än ett optimalt skadeläge hos hemmalaget men insatsen mot Man City genomförde man just med alla dessa avbräck, det kan vi helt enkelt inte blunda för utan uppenbarligen finns kvalitén och kommer man upp i samma nivå här som på Etihad, ska man bara vinna. Dessutom förstärker Romero defensiven här.

West Ham kommer med all säkerhet till spel här utan Michail Antonio men det är även lagets enda avbräck, Kurt Zouma är därmed tillbaka efter att ha missat mötet mot Palace här närmst av personliga skäl. 1-1 slutade det mötet på London Stadium.

En tät kamp bör vi kunna få se här men i slutändan utgår vi från att Spurs spets i offensiven fäller avgörandet, mycket poäng här från Son, Kulu, Lo Celso och Johnson under de senaste veckorna. Det känns bra. Tottenham & över 1.5 mål klickas in till fina 2.04x insatsen hos speljätten Snabbare.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & över 1.5 mål
Odds: 2.04
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: