speltips tipsmedoss kamil

Speltips Rayo Vallecano – Celta Vigo 11/12: Mål åt båda håll

Blott en förlust av sex möjliga för Celta Vigo sett till alla tävlingar här inför måndagens bortafight mot Rayo Vallecano. Skadeläget positivt dessutom. Kan de få till ett resultat här?

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD 

Twitter Facebook

Lite tendenser har vi fått se på att Celta Vigo eventuellt håller på att vakna till liv här efter en otroligt svag höst i La Liga, de placerar sig först på en 18:e plats i tabellen med blott 1 vinst på 15 spelade omgångar och numer har de även tre pinnar upp till närmsta motstånd här i Cadiz. En katastrofal säsong får vi trots allt slå fast, kravbilden är en helt annan på det här laget i och med vilket lag man faktiskt har och sett till en hel säsong, bör Celta ha marginal ner till nedflyttningsstrecket i maj månad. Allt annat är ett underkänt betyg för deras del.

Och möjligtvis är det som sagt så nu att Celta håller på att komma igång, vi har tittat lite på deras senaste matcher här sedan i början på november månad och det har sett bättre ut. I alla fall spelmässigt. Sportsligt helt okej också, de har undvikit ett nederlag här i La Liga i tre av sina fyra senaste fighter och även börjat göra lite mål. Fem stycken på fyra ligamatcher inför måndagen.

Vi tänker därför att Celta kommer att vara med här i södra Madrid under dessa 90 minuter på måndag, Rayo har inte alls varit bra här under de senaste veckorna utan kliver in här med fem raka poängtapp. De släppte dessutom in hela fyra mål mot Bilbao här närmst och har noterats för minst två baklängesmål i en och samma match, i tre av deras fem senaste fighter. Målen bör därför vara att räkna med här, Rayo kommer att gå för det här hemma i och med det svaga motståndet som ändå tittar förbi, och mål brukar man göra här hemma i Vallecas. Samtidigt har man alltså släppt in hela 15 mål på 7 hemmamatcher, det är därför inte alls mycket som talar för att man lyckas hålla nollan intakt här – det är någonting man ännu inte gjort under säsongen 23/24. Målspelet därför givet här säger vi. 1-1 eller 2-1 åt något håll.

Odds tips till 1.80x hos Bethard

Den ordinarie vänsterbacken Alfonso Espino är avstängd här för Rayo Vallecano och mittbacken Aridane Hernandez missar på grund av skada, resten av truppen är däremot intakt vilket innebär att Rodriguez bara tvingas till ett byte här sett till senast. Espino ut alltså. Hernandez har inte lirat sedan den 22 oktober.

Truppläget hos Celta Vigo ser jättebra ut här inför måndagen, Aidoo är Celtas enda avbräck här men annars är truppen helt intakt och det innebär att vi kommer att få se lirare som Aspas, Larsen, Bamba och Mingueza från start här. Ett bra lag som sagt, som absolut inte ska infinna sig där de gör just nu i en tabell.

Celta har inte haft några större problem med att göra mål på resande fot utan de har gjort 10 mål på 7 matcher och det känns betryggande när BLGM – Ja till 1.80x insatsen hos Bethard ska jobbas hem. Som sagt, 1-1 eller 2-1 åt något håll är att räkna med här i Vallecas i och med hur de här båda lagen lirar sin fotboll i den här typen av matcher. Dessutom är alla tre poäng i potten att plocka här, och exakt med den inställningen kliver både Rayo och Celta in med här. 1.80x och allt över, bra värde. Vi får exempelvis 1.75x för samma spel hos 888sport. Tack Bethard!

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.80
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: