speltips tipsmedoss kamil

Speltips Tottenham – Chelsea 6/11: Fortsätter vinna?

Trevligt värde ställs fram på Spurs här inför måndagens möte mot Chelsea. Måste utnyttjas!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Åtta vinster av tio möjliga lyder facit för Spurs inför måndagen och fortsatt med nollan intakt i förlustkolumnen, 22-9 i målskillnad och här på Tottenham Hotspurs Stadium, har de vunnit ALLA sina matcher med målskillnaden 8-2.

Att det raka spelet på Spurs lockar kommer vi därför inte ifrån här, en bit över dubbla degen här hos No Account Bet och det sticker ut tycker vi, och extra mycket så i och med hur Chelsea faktiskt uppträdde här närmst i ligaspelet. En aning piggare må de ha varit men den ”pigga” perioden resulterade bara i två vinster (mot Fulham & Burnley) och ett kryss mot Arsenal, sen föll Chelsea alltså tillbaka igen och detta i samband med ett hemmamöte mot Brentford. 2-0 Brentford skrevs slutresultatet till där och därför är det bara att konstatera att detta Chelsea ännu inte hittat rätt. Möjligtvis är det just det här som blir verkligheten för deras del den här säsongen, för just nu, så talar inte sådär jättemycket för att de faktiskt kommer att nå den där nivån vi förväntar oss att de ska göra.

Spurs bör därför kunna slå Chelsea här på hemmaplan, förutsättningarna är jättefina här inför måndagens fight då man fått vila i längre än en vecka, man lirade match senast den 27 oktober (2-1-vinst över Palace) vilket mer exakt innebär att nio dagar har passerat. Chelsea lirade samtidigt boll så sent som i onsdags. Även det en detalj att hålla koll på här, Spurs har som bekant heller inget Europa-spel att tänka på vilket starkt talar för att man fortsätter gå bra här i Premier League.

Spel till 2.20 hos No Account Bet

Davies, Perisic, Solomon, Whiteman och Sessegnon missar samtliga fem måndagens fight för Spurs del vilket innebär att Spurs kan, bortsett från ett namn, ställa fram exakt samma elva som senast mot Palace. Emerson Royal lär kliva in och ersättare Davies här på vänsterbackspositionen ifall nu inte Udogie hinner tillbaka – han är ett litet frågetecken här men sägs ha goda möjligheter att starta.

Chelsea kommer definitivt till spel här utan Ben Chilwell, Lavia, Fofana, Nkunku, Chalobah och Chukwuemeka, Mudryk är samtidigt fortsatt ett frågetecken och därmed osäker till spel. Även Reece James är detta – han sägs ersättas av Disasi här på måndag.

Så ett fortsatt skadedrabbat Chelsea som eventuellt kommer till spel här utan sin stora ledare i Reece James, Chilwell out gör även den detaljen ont för Chelsea och nu när Mudryk äntligen kommit igång lite, så går han och skadar sig. Tungt. Med det sagt så måste vi bara utnyttja värdet till vänster här då Spurs helt enkelt är det bättre laget, de flyger fram i dagsläget och spelar dessutom hemma här. Fantastiskt värde hos No Account Bet, vi får mer exakt 2.20x degen för det raka spelet på Tottenham – alldeles för bra för att inte testas. 2-1 Spurs!

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.20
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: