europatipset tips

Europatipset 5/11: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher (Jackpot!)

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 44. Stor analys av kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher. Spelstopp 14:59. Jackpot på 3.5 miljoner kr!

✅ STOR LISTA! Marknadens bästa oddsbonusar i november månad – hämta din bonus här

Twitter Facebook

Europatipset är tillbaka med 13 nya matcher och i vanlig ordning är det fotboll från Premier League, La Liga, Serie A, Allsvenskan, Bundesliga och Ligue 1 som får plats här under söndagen. Supersöndag! Med bland annat Häcken – Malmö FF i Allsvenskan, Villarreal – Bilbao, Fiorentina – Juventus och även seriefinal i Damallsvenskan! Vi tar ställning i ett flertal fighter och går exemplevis mot ett Aston Villa på City Ground, även ett Roma som streckas till närmre 80%(!) ska garderas känner vi – supermöjlighet där! Så haka på!

1. Veckans bank: Liverpool
2. Veckans drag: 1X
6. Veckans skräll: X

europatipset vecka 44 söndag spelförslag

TILL EUROPATIPSET

1. Luton – Liverpool, 2

Vi lär landa närmre 90% här på Liverpool men ser trots det ingen som helst anledning att gardera gästerna, Luton har förlorat 7 av 10 matcher och Liverpool är bra. Riktigt bra just nu till och med med blott tre poäng upp till Spurs. 3-1 Liverpool och även veckans bank.

2. Nottingham Forest – Aston Villa, 1X

Aston Villa går hur bra som helst och därför överraskar kanske 1X här, vi tycker dock Nottingham Forest har det som krävs för att få med sig en pinne hemma och vi vet dessutom att Villa trivs som allra bäst på Villa Park. Utanför Villa Park har Aston Villa vunnit två av fem matcher. Finfin möjlighet i 1X – hemmalaget streckas till 16%(!) i skrivande stund. Vi testar!

3. Real Madrid – Rayo Vallecano, 1

Real Madrid på en förstaplats här i La Liga med 9 vinster av 11 möjliga, Rayo har även de stått för en fin inledning och parkerar in på en sjundeplats med poäng i 9 av 11 matcher. Skillnaden dock stor här och trots 90% på Real Madrid måste vi bara spara våra tecken, Real Madrid kommer att vinna tryggt.

4. Villarreal – Athletic Bilbao, X2

Ett rimligt val här någonstans i och med status på Villarreal men ett kryss som ändå ska klickas in i och med digniteten på matchen, stormöte här trots allt men vi utgår från höger – Bilbao det bättre laget för dagen.

5. Fiorentina – Juventus, X2

Inget favoritskap som är sådär jättestort till höger och därför bara rimligt att välja Juventus här framför Fiorentina, ett möte de ändå brukar vinna men där samtidigt ett kryss är obligatoriskt. Fiorentina har varit bra i år och bör kunna göra match av det här. X2!

6. Roma – Lecce, 1X

Veckans skräll här i det mittersta tecknet när Roma väntas landa in på närmre 85%, Lecce må ha tappat kraft och energi sett till de första omgångarna men vi ser ändå värdet i att ha med krysset här. Det är sällan man vill lägga alla ägg i Romas korg, de är allt annat än att lita på trots en bättre period här på slutet. Krysset! Ha med det.

7. BK Häcken – Malmö FF, 1X2

Vi ser verkligen BK Häcken slå Malmö FF här hemma på Bravida men vi ser även MFF vinna det här mötet i och med vad de lirar för, vidöppen tillställning och vi stänger INGA dörrar. Ett Häcken som lirar utan press är ett farligt Häcken. Alla tecken!

8. Mjällby – Brommapojkarna, 1 2

Formen må vara svag och läget prekärt men vi tycker trots detta om tvåan här när den ligger på under 25%, BP bör kunna sprattla till när de ställs mot ett ”klart” Mjällby. Ettan dock samtidigt given i och med hur svagt BP faktiskt gått – Mjällby slog dessutom Häcken här närmst med 2-1. Gaffel!

9. Elfsborg – Degerfors, 1

Kupongens största favorit är Elfsborg och det av rimliga skäl, de kommer absolut inte att tappa poäng mot Degerfors hemma, utan förlorar man guldet gör man det i den sista omgången mot MFF. Elfsborg 3-0 och en given spik upp till 99%.

10. Hammarby – BK Häcken, X2

Seriefinal i Damallsvenskan där vi går emot favoriten Hammarby, Häcken ska mycket väl kunna slå Hammarby och att de i alla fall lämnar banan med poäng ser vi som väldigt troligt. Fint värde i X2 framför 1X – vi kör!

11. Nantes – Reims, 1X

Nantes har bara förlorat en fight här på hemmaplan och gör mycket mål, mer exakt har man nätat vid 12 olika tillfällen på 5 matcher och det känns betryggande. Reims har absolut inte ligans bästa defensiv och därför känns 1X jättetryggt här. Heltäckande lösning.

12. Nice – Rennes, 1X

Nice är fortsatt obesegrade i Ligue 1 efter 10 spelade omgångar och infinner sig även i topp av tabellen här, ett poäng före PSG. De har dock lirat oavgjort fyra gånger och Rennes har gjort detta hela sex(!) gånger, flest av alla lag i serien vilket öppnar upp för en tät fight här. Utgångstecknet etta absolut inte givet här, utan krysset kan mycket väl vara lösningen i ett mindre system (superspännande med 27%). Vi kör 1X.

13. Wolfsburg – Werder Bremen, 1

Wolfsburg stod för en fin insats i DFB Pokal mot Leipzig här i veckan och den bör man kunna ta med sig in här i söndagens fight, dessutom väldigt starka här hemma med fyra vinster av fem möjliga – alla tävlingar inräknade. Spiken fullt rimlig, Bremen är Bundesliga sämsta lag på bortaplan – förlorat alla matcher och har målskillnaden 4-10. 64% på Wolfsburg i dagsläget, helt okej!

TILL EUROPATIPSET

Hämta hem en 100 procentig odds bonus

Du får 1000 kr i välkomstbonus av Bethard. 100% upp till 1000 kr. Endast nya kunder.
HÄMTA BONUS.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming