sociala medier facebook

Dagens dubbel 5/11: 4.16x insatsen hos Hajper

Monaco och Mjällby i fokus när vi klickar in dagens dubbel hos speljätten Hajper. Finfina 4.16x insatsen ska jobbas hem.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS HAJPER 

Twitter Facebook

Monaco med sex vinster av tio möjliga inför omgång 11 här i Ligue 1 men här på hemmaplan, har de vunnit fyra av fem möjliga matcher och har den fina målskillnaden 11-4. Och därför är det heller inte jätteöverraskande att de agerar klar favorit här hemma mot Brest heller, de infinner sig bland de tre främsta i tabellen, ett poäng bakom PSG och två poäng bakom tabellettan Nice och har den åtråvärda förstaplatsen inom räckhåll inför söndagen, det är en stor morot och den bör kunna få det hela att väga över här känner vi.

Brest må ha fått en jättefin start på säsongen och infinner sig på en imponerande sjätteplats i tabellen med 15 pinnar intakta, en superstark defensiv är en stor anledning till varför man infinner sig där men vi tycker man alltså brister alldeles för mycket i offensiven, för att det här ska bli något långvarigt. De har bara gjort 11 mål den här säsongen och det räcker helt enkelt inte för att etablera sig där uppe, här i offensiven saknar de uppenbarligen den absolut spetsen och det faktum att Monaco har gjort mer än dubbelt så mycket mål, säger en del. För Brest har samtidigt bara släppt in tre mål färre än Monaco.

Vi räknar med att hemmaplansfördelen och offensiven fäller avgörandet här och klickar in Monaco som vinnare till fina 1.71x insatsen hos Hajper. Superodds i en dubbel.

Oddset på Mjällby bra

Mjällby kan man argumentera för inte alls har mycket att spela för med två omgångar kvar utan kontraktet är säkrat och de har fin marginal ner till nedflyttningsstrecket. Vi är däremot inne på att det för en klubb lag som Mjällby är lockande att sluta så högt upp i tabellen som möjligt, tar vi exempelvis ett Peking som huserar på en åttondeplats, så är det lite sak samma om de slutar sjua, åtta eller nia, men för Mjällby kan en historisk tabellplacering nås och det är en stor morot. Det är vi helt övertygade om. Därför är vi en aning överraskade över att de i dagsläget står runt 2.50x insatsen som vinnare här, de är det bättre laget och slog dessutom Häcken(!) här närmst på hemmaplan, men trots det, det här fantastiska värdet.

BP slåss för sin överlevnad men det har de samtidigt gjort under ett bra tag nu, trots det kliver de in här med fyra raka nederlag och blott med ett säkrat poäng sedan den 19 augusti. De har förlorat alla matcher förutom en sedan dess och därför kan vi inte argumentera för att det faktum att de slåss för överlevnad, bör fälla avgörandet här. Det har det inte gjort i de tidigare matcherna och därför är oddset på Mjällby också alldeles för bra för att inte testats. BP har alltså noterats för blott ett poäng på de åtta senaste omgångarna.

Mjällby till 2.47x insatsen måste därför testas här och tillsammans med Monaco får vi otroligt fina 4.16x pengarna för detta hos Hajper, en riktigt fin dubbel säger vi som förtjänar en slant. 2-0 och 2-1 säger vi. Och missa heller inte att Hajper bjussar alla nya kunder på uppåt mot 500 kr i välkomstbonus, via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 500 KR BONUS

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: Monaco & Mjällby
Odds: 4.16
Bolag: Hajper (500 kr bonus)
Spelstopp: 17:05
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: