speltips tipsmedoss kamil

Speltips Luton – Liverpool 5/11: Kombinationsspel till 2.48

Trygg bortavinst är att vänta här på Kenilworth Road, Luton alldeles för svaga för att stå emot ett Liverpool i bra slag.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET 

Twitter Facebook

Luton med sju förluster av tio möjliga inför söndagens möte mot tabellfyran Liverpool och vi är nog alla överens om hur tuff den här uppgiften kommer att bli för nykomlingen. Det ska inte gå, trots spel på hemmaplan i och med hur stor skillnaden faktiskt är här, Luton är slagpåse nummer tre i den här serien och vore det inte för ett jättesvagt Bournemouth, hade vi redan nu slagit fast att Luton kommer att lira i Championship nästa säsong. Så kommer det högst troligt fortsatt att bli, men Bournemouth är oroväckande dåliga och vi stänger därför inga dörrar.

Vi ser i alla fall inte Luton stå emot här mot ett Liverpool i det här slaget, de är för bra och flyger fram i dagsläget. Fyra raka vinster lyder facit för gästerna och då har de dessutom bara förlorat 1 av 15 matcher under säsongen 23/24, mot Spurs där man nog ändå borde ha vunnit. Det säger en del, Nunez har kommit igång, Salah fortsätter att producera poäng och vi utgår därför också från att Liverpool gör jobbet här.

Luton här hemma däremot bör kunna hålla siffrorna nere, de har bara bjudit på nio mål på fyra matcher här på Kenilworth Road och här kommer deras fokus bara ligga på defensiven. De kommer att falla ner och kriga för varje duell och det bör, åtminstone lite, kunna försvåra det för Liverpools del. Ett Liverpool som trots allt lirat mycket fotbollsmatcher här på slutet, 2-0 eller 3-0 ser vi framför oss men absolut inget målkalas här. Snarare en rutinseger här när nästa match redan väntar om fyra dagar.

Liverpool & under 3.5 mål

Luton kliver in i söndagens möte utan Andersen, Potts, Lokonga, Burke, Clark och Bell som alla sex är skadade, det innebär dock fortsatt att man kan ställa fram exakt samma lag som i matchen mot Aston Villa här närmst. Alltså inga nya avstängningar eller skador.

För Liverpools del återstår det att se ifall Diaz kommer att lira eller inte i och med fallet med hans pappa borta i Colombia men har han tränat på här under de senaste dagarna och ska vara tillgänglig. Bajcetic, Thiago och Robertson är dock alla definitivt out här.

Så helt okej förutsättningar för detta Liverpool här och med formen man kliver in här med, utgår vi som sagt från att de gör jobbet. Otroligt starka just nu där i princip alla offensiva lirare gör poäng, och det är viktigt och även betryggande när man ska investera sina slantar i detta laget. Vi klickar in Liverpool & under 3.5 mål till mycket fina 2.48 gånger pengarna hos No Account Bet, ett odds som bara måste testas i och med att Luton bara kommer att fokusera på försvaret. Luton förlorade sin senaste match här hemma med 1-0, då mot Spurs. Någonting liknande här på söndag tänker vi.

RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR BONUS 

Hämta hem 99 free spins – utan omsättningskrav

Finfin start och deal hos Paf som bjussar på 99 härliga free spins. Alla anledningar att testa på deras grymma Sportsbook.
Hämta dina free spins här.

Speltips:

Speltips: 2 & under 3.5 mål
Odds: 2.48
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: