speltips tipsmedoss kamil

Speltips Elfsborg – Degerfors 5/11: Inga nerver alls här

Klasskillnad på alla plan här och på Borås Arena tänker vi att Elfsborg kör över Degerfors. Minst 2-0. Odds från Casumo.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Det kan fortsatt bli, eller är väldigt troligt att det inte blir något ligaguld för Elfsborg 2023 men visar det sig bli så, så kommer Elfsborg att falla i den absolut sista omgången. Inte här på Borås Arena när Degerfors tittar förbi på söndag.

För vi kan verkligen inte se Elfsborg tappat några som helst pinnar här mot det här Degerfors, ett gäng som förvisso spelar för sin överlevnad men det har man samtidigt gjort under en längre tid, och utan resultat. Degerfors har förlorat 17 av 28 matcher den här säsongen och är dessutom Allsvenskans svagaste bortalag, med 10 förluster av 14 möjliga på resande fot. Addera därtill att de släppt in hela 36(!) mål på bortaplan, på 14 matcher och vi bör därför kunna utgå från att Elfsborg åtminstone sätter dit två den här söndagen.

Ett Elfsborg i strålande form som kommer att gå all in för tre pinnar här, absolut att det skulle kunna bli lite nervigt vid 0-0 i den 60:e matchminuten, men vi räknar inte med att Elfsborg hamnar i ett sådant läge. Utan 1-0 tidigt, och så dödar de sedan matchen med 2-0 och kanske även 3-0. Så bra är Elfsborg i dagsläget och det räcker bara att titta närmre på deras senaste matcher för att bilda sig en uppfattning om hur bra de faktiskt mår, fem raka vinster lyder facit och då slog de alltså AIK med 3-0 senast det begav sig på på Borås Arena. Tydligt!

Odds från asianmarknaden

Elfsborg kliver in i det här mötet utan både Abdulai och Baidoo som båda är avstängda här, den förstnämnda en lirare man klarar sig fint utan men den sistnämnda är såklart ett avbräck. Dock är det Degerfors som väntar här och Elfsborg har en minst sagt spännande trupp, med många fina unga lirare. Vi är därför inte allt för oroliga över Baidoo out.

För Degerfors del är Christos Gravius out här och det av samma anledning som Abdulai och Baidoo, mittfältaren är även han avstängd här och det är ett tungt avbräck för Degen får vi slå fast. Startlirare här trots allt. Frågetecken även på Mårtensson och Bergqvist som båda var out på grund av skada senast det begav sig mot Varberg. En match som slutade 1-1 – det resultatet säger även det en del om status på detta Degerfors.

Med det sagt så klickar vi in Elfsborg här och gör det på asianmarknaden då vi anser de ha en väldigt god chans att vinna med två baljor, Elfsborg (-1.5 asian handicap) till 1.70x insatsen är därför jättebra värde här hos Casumo. 2-0 eller 3-0!

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.70
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: