speltips tipsmedoss kamil

Speltips Roma – Lecce 5/11: Hemmalaget studsar tillbaka

Lecce har tappat all fart här på slutet och numer gått sex raka matcher utan att vinna. Bra slagläge för Roma här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE 

Twitter Facebook

Roma i bra slag här får vi konstatera då de vunnit fyra av sina fem senaste matcher sett till alla tävlingar, förlust här närmst däremot mot Inter men det får vi slå fast var ett väntat utfall då Inter är ett betydligt bättre lag i dagsläget. Vi tänker därför att Roma bör ha goda chanser att studsa tillbaka här när ett formsvagt Lecce tittar förbi, ett Lecce som bekant flög under inledningen men som någonstans återvänt till verkligheten igen och de entrar nu söndagens fight med sex raka matcher utan en vinst – fyra av sex möjliga förluster dessutom.

Vi tänker därför att vi väljer Romas sida här, det är bara rimligt i Rom där Roma som bekant är starka, värdet på 1×2-marknaden är dock som väntat ointressant men kombinerar vi det raka spelet med ett annat, så trissas oddset upp rejält och blir väldigt spännande.

Och mer exakt är det underspelet vi är inne på, det är ingen hemlighet att Roma ofta bjuder på målsnåla tillställningar och även fastän de gick ifrån det en aning under inledningen, så har vi mer ofta fått se det gamla Roma här när de nu börjat hitta rätt igen. De slog Slavia Prag med 2-0 senast det begav sig här på Stadio Olimpico, slog Monza med 1-0 i matchen innan det och vi tänker därför att under 3.5 mål är ett bra spel härifrån. Lecce har som sagt inte alls fått saker och ting på plats här på slutet och bara noterats för två mål på deras fem senaste matcher i Serie A. Att de lämnar banan mållösa igen är därför bara rimligt att tro när Roma agerar värd här på söndag.

Insatsen dubblas hos Snabbare

Roma kommer till spel här på söndag utan Paredes som är avstängd, men även Spinazzola, Abraham och Kumbulla missar definitivt det här mötet på grund av skada. Dock sägs både Pellegrini och Smalling vara tillbaka här och det är väldigt bra nyheter för detta Roma. Så okej förutsättningar här inför söndagens fight, en hanterbar situation, minst sagt.

För Lecces del är Corfitzen, Blin och Dermaku alla out, vilket innebär att man kan ställa fram exakt samma lag som senast det begav sig här i Serie A mot Torino. En fight Lecce förlorade med 1-0 på hemmaplan. 1-1 innan dess mot både Udinese och Sassuolo.

Så ett par målsnåla fighter här för Lecces del också, ett lag som dessutom högst troligt faller tillbaka här på Stadio Olimpico och fokuserar på att hålla tätt bakåt. Det talar för en ny målsnål fight. Vi tänker därför att Roma & under 3.5 mål till exakt dubbla degen är ett jättefint spel härifrån Rom, ni hittar oddset hos Snabbare som bjussar alla nya kunder på 500 kr i välkomstbonus. Via länken precis här nedanför. Lycka till nu! 1-0 eller 2-0 Roma.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: