speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Rayo Vallecano 5/11: Knepig uppgift

Rayo Vallecano obesegrade i åtta(!) raka matcher här inför söndagens möte mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Real får se upp.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

Allting är frid och fröjd såklart i Real Madrid-lägret efter El Clasico-vinsten här i förra helgen och deras förlustfria svit fortsätter alltså, Real har numer inte förlorat någon av sina sju senaste matcher och föll alltså senast den 24 september, i Madrid-derbyt mot Atletico. Sju raka alltså, utan en förlust och sex av de matcherna har man dessutom vunnit, vilket innebär att vi fortsatt hittar Real Madrid i topp av tabellen inför omgång 12.

Så ett befogat favoritskap här, minst sagt, Real Madrid är de flesta överens kommer att vinna söndagens fight mot Rayo Vallecano och därför har vi heller inget alls spännande värde på 1×2-marknaden heller. Istället lockas vi alltså av en annan marknad, då vi ändå tror Rayo har lite hot i sig här i Madrid. De kliver som sagt in i den här matchen med en otrolig form och är alltså obesegrade i åtta raka matcher, de har bara förlorat två matcher säsongen 23/24 dessutom och är La Ligas tredje starkaste lag sett till ”borta”-tabellen. Så det finns detaljer som talar för gästerna i den här matchen, möjligtvis inte för att de vinner men de bör kunna störa det här Real Madrid i alla fall.

Real Madrid har släppt in minst ett mål i fyra av sina fem senaste matcher och då utgår vi nu från att ni vet var vi är på väg med detta, målmarknaden lockar här i och med att Rayo gjort en del mål i La Liga i år och de kliver dessutom in här med en 6-0-vinst i bagaget, från Copa del Rey-veckan. Innan dess satte de dit två mot ett defensivt starkt Real Sociedad och även i omgången innan det, nätade man. Rayo har gjort mål i fem raka matcher sett till alla tävlingar och har då sammanlagt noterats för 13 mål. En bör man väl därför ändå kunna hänga mot Real Madrid?

Insatsen dubblas hos nya expekt

Real Madrid kommer definitivt till spel på söndag utan Tchouameni, Guler, Ceballos, Militao och Courtois, och Mendy är ett frågetecken såhär dags. Helt okej förutsättningar för ett Real får vi konstatera som som bekant fortsatt kan forma en slagkraftig elva.

För Rayo Vallecano får vi samtidigt slå fast att förutsättningarna är perfekta, minst sagt, då tränaren Rodriguez har alla lirare tillgängliga för spel här. Det bör kunna öppna upp för ett fortsatt fint Rayo Vallecano i den här matchen.

Med det sagt så gillar vi alltså BLGM – Ja här skarpt till mycket fina 1.97 gånger pengarna hos nya expekt, 3-1 Real Madrid eller 3-2 till och med när ett formstarkt Rayo kommer på besök. De ska absolut inte underskattas här, Real tenderar dock att växla ner en aning efter ett El Clasico och även det talar för att Rayo lyckas åstadkomma ett och annat här på Santiago Bernabeu. Superfint värde, av den anledningen. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.97
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: