speltips tipsmedoss kamil

Speltips Porto – Royal Antwerp 7/11: Kombinationsspel till 2.10

Royal Antwerp här med tre raka nederlag och 3-12 i målskillnad, är tydligt steget mindre och Porto vinner därför tryggt. 2-0 eller 3-0.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT 

Twitter Facebook

Porto har gjort jobbet så här långt i det här gruppspelet i Champions League och parkerar in på sex poäng av nio möjliga här inför omgång 4, förlust mot Barcelona och så vinst över just Royal Antwerp och Shakhtar, och så länge man löser vinsterna i just matcherna mot Shakhtar och Royal Antwerp, så är vidare spel i Champions League som bekant klart.

Och här bjuds Porto därför på en fin möjlighet till att i princip säkra kontraktet efter fyra spelade omgångar, besegrar man belgarna på tisdag, samtidigt som Barca besegrar Shakhtar, då infinner sig Porto sex pinnar före Shakhtar med två omgångar kvar att spela. Då får vi slå fast att det är klart och den moroten kliver Porto in med här i tisdagens hemmafight.

Vi kan därför inte se annat än att Porto gör jobbet här, de slog Royal Antwerp med hela 4-1 på bortaplan och det här gänget är bevisligen ett steg mindre än samtliga lag i gruppen. Att de står på noll pinnar tre omgångar in sammanfattar väl läget väldigt bra och då precis som vi nämner i ingressen, har de även släppt in hela 12 mål. En tydlig indikation på att man inte räcker till för spel i CL och därför bör vi rimligtvis kunna utgå från att Porto vinner på nytt här på tisdag. En ny komfortabel vinst är att vänta här när Porto ställs mot tabellsexan från Belgien.

Kombinationsspel

Porto kommer till spel utan Galeno, Wendell, Jaime, Sanusi, Marcano och Veron här på tisdag, samtliga skadade och det innebär att man är tvungna att åtminstone göra två ändringar i en startelva, sett till hur man ställde upp senast mot Royal Antwerp. Galeno och Wendell out, båda vänsterspringare men här är det samtidigt bara att slå fast att det finns gott om ersättare, en hanterbar situation, minst sagt, mot den här typen av motstånd.

För gästernas del missar Keita, Ondrejka, Valencia och Engels det här mötet, alltså kan Royal Antwerp ställa fram exakt samma lag som senast här i helgen i toppmötet mot Genk.

Ett defensivt Royal Antwerp förväntar vi oss att se här på tisdag och det i kombination med att Porto är lite av Portugals Atletico Madrid, gör 1 & under 3.5 mål tokintressant här till 2.10x insatsen hos nya expekt. Ett värde vi tycker om jättemycket då inte alls mycket talar för att vi får se samma typ av matchbild som när lagen ställdes mot varandra senast. Porto har bara gjort fler mål än två i en och samma match, vid 2 tillfällen av 15 den här säsongen – i fyra av sina åtta senaste matcher har de bara gjort ett mål eller färre. 2-0, max 3-0 här på tisdag säger vi. Och har ni ännu lirat hos nya expekt? Då väntar ett freebet på er till ett värde av uppåt mot 1500 kr via länken precis här nedanför. Missa inte det! Lycka till nu!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: