speltips tipsmedoss kamil

Speltips Röda Stjärnan – Leipzig 7/11: Gästerna vinner

Skillnaden stor här säger vi när Röda Stjärnan ställs mot numer jätterutinerade Leipzig. Gästerna vet hur man säkrar tre pinnar i den här typen av match.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO 

Twitter Facebook

Leipzig är någonstans numer ett gäng att räkna med här i Champions League och även fastän luriga bortafighter väntar, brukar vi ju som bekant kunna räkna med dem och så även den här gången tänker vi, när Röda Stjärnan agerar värd här på tisdagskvällen.

Röda Stjärnan hittar vi på ett poäng i det här gruppspelet efter tre spelade omgångar och det är ett kryss mot Young Boys som är källan till den poängen, annars har det blivit förlust mot både Leipzig och Man City och det är någonstans två väldigt väntade utfall. 3-1 slog Leipzig Röda Stjärnan med på hemmaplan och vi tänker att vi bör kunna få se ett liknande resultat även här.

För vi utgår från att Leipzig kommer att reagera här nu efter två raka torsk, man föll mot Wolfsburg med 1-0 i DFB Pokal och föll på nytt här i helgen i Bundesliga när Mainz satte dit två mål och även höll nollan. Det är därför dags att studsa tillbaka för Leipzig och en sådan reaktion räknar vi med att man har i sig, motståndet är svagare och får Leipzig bara in en balja innan 30, ja då ska det här bara resultera i en trygg trepoängare till slut.

Odds från asianmarknaden

Finfina förutsättningar här för hemmalaget Röda Stjärnan då man enbart har två spelare out på grund av skada och sjukdom, Katai missar högst troligt den här fighten och Falco är definitivt out. Resten av truppen intakt!

För Leipzigs del är fortsatt Olmo out, efter att just ha ådragit sig en skada mot Röda Stjärnan här för två veckor sedan, och även Orban ser ut att missa spel här under hela november månad. Annars är truppen intakt, vilket innebär att Leipzig har en hel drös med lirare att slänga fram i en offensiv här, Forsberg, Sesko, Haidara och Werner är alla tillgängliga igen och då har Leipzig alltså även en Openda och Simons som alternativ. En superstark offensiv vi räknar med fäller avgörandet här. Det, men även det faktum att Leipzig vid vinst säkrar avancemanget här – skönt att göra det i omgång 4 och rotera lite i omgång 5 och 6.

3-1 Leipzig säger vi här på tisdag och testar en slant på Leipzig (-1 asian handicap) till fina 1.94x insatsen hos Casumo, att gästerna vinner utgår vi ändå från och därför ett superspel härifrån – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger! Lycka till.

RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR FREE BET 

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1.94
Bolag: Casumo (100 kr free bet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: