speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atletico Madrid – Celtic 7/11: Spel till 2.10 hos Unibet

Atletico har inte alls kommit upp i samma nivå här i Champions League som i La Liga, kan komma att bli en tät fight det här – Celtic står emot okej här!

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET 

Twitter Facebook

Kryss mot Lazio i premiärrundan, vinst över Feyenoord och så ett kryss mot Celtic här närmst på bortaplan, så lyder Atleticos facit så här långt i Champions League och det är väl bara att slå fast att man trots att man i allra högsta grad är med här, och ser ut att lösa avancemanget, sett allt annat än bra ut för Simeones gubbar här i CL.

För det måste faktiskt sägas, Atletico hade rejält med flyt mot Feyenoord i den andra omgången och förtjänade knappt en pinne i den matchen, trots det inkasserade man alla tre. 2-2 mot Celtic borta och bara 1-1 mot Lazio, sett till hur fint de gått i La Liga, så är det en underprestation från Atletico här i CL och de svaga insatserna, oroar en aning. Det kommer vi inte ifrån, att man inte riktigt kommer upp i nivå här i Europa.

Det tar vi hänsyn till här i jakten på ett speltips från Madrid under tisdagen, Celtic är steget mindre här såklart och sett till över 90, har vi trots alla omständigheter svårt att se att de ska kunna stå emot. Men vi är samtidigt övertygade om att de kommer att ge Atletico en tuff fight, de har inte alls mycket att förlora och pressen ligger onekligen till vänster, det är en press vi tänker Atletico inte alls kommer uppskatta. Därför känner vi att vi åtminstone inte helt stänger dörren för gästerna på tisdag, de stod för en jättefin match mot Atletico senast och vet hur man tar sig an det här gänget. Det blir en inledningsvis tät fight tror vi. 0-0 under första 30-45 är absolut inte omöjligt.

Vinner en tät tillställning

Atletico Madrid kommer till spel här på tisdag fortsatt utan Depay, Lino och Lemar, men det är samtidigt lirare man visat att man klarar sig utan och vi tänker därför att dessa avbräck inte bör påverka utfallet allt för mycket, Atletico kommer att forma ett starkt lag och ett lag som bör slå det här Celtic i nio av tio fall här i Madrid.

Celtic är samtidigt tvungna att göra ett byte här i elvan sett till hur det såg ut senast lagen ställdes mot varandra, Hatate out här på grund av den skadan han ådrog sig mot just Atletico och det innebär att Turnbull eller Bernardo kliver in istället. Utöver Hatate är även Welsh och Abada out på grund av skada.

Så ett starkt Celtic-lag här på banan alltså men ett lag som helt enkelt inte bör räcka till sett till över 90, defensivt håller de en god nivå däremot och det tänker vi resulterar i att Atletico vinner en målsnål fight. 2-0 eller 1-0 är ett rimlig utfall när Atletico först och främst fokuserar på att säkra tre pinnar. Atletico & under 3.5 mål betalar fina 2.10x insatsen hos Unibet! Känns mycket bra.

RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL 

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: