speltips tipsmedoss kamil

Speltips Manchester City – Young Boys 7/11: Ny storseger är att vänta

Manchester City har gjort 12 mål på sina 3 senaste matcher och vi utgår från att man håller uppe det målsnittet även efter tisdagens fight. Ensidig historia det här.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBARE 

Twitter Facebook

Att Manchester City står i runt 1.07x degen här hos de flesta spelbolag säger väl egentligen det mesta inför mötet här på tisdag, Etihad Stadium där City dessutom kliver in med fyra raka vinster och med en 6-1-vinst i bagaget härifrån helgen. Man gjorde alltså som väntat historien kort med Bournemouth och precis samma sak lär man väl ändå göra här när Young Boys tittar förbi?

För skillnaden är total inför den här fighten, Manchester City säkrar dessutom, i teorin avancemanget här vid en trea och kan sedan rotera friskt i de två sista omgångarna. Nio gjorda mål på tre matcher så här långt i CL, samtidigt som alltså Young Boys parkerar in på blott ett poäng med åtta insläppa. Tre baklängesmål mot Leipzig på hemmaplan. Två mot Röda Stjärnan och tre mot City här närmst.

Vi tänker därför att City rimligtvis bör kunna hänga minst tre bollar på tisdag igen, de öser in mål nu och de satte alltså dit sex baljor mot Bournemouth, utan att en viss Håland hamnade i målprotokollet. Det säger mycket den detaljen, lirare som Silva, Doku och Alvarez mår riktigt bra just nu och just att Håland ser ut att missa det här mötet, tycker vi bara talar för att Young Boys får det jobbigare med att försvara sig här. Citys offensiv är i princip omöjlig att förutse när en Håland inte är med, det fick Bournemouth onekligen erfara här i helgen.

Odds tips till 1.81x

Precis som vi nämner ovanför ser Håland ut att missa det här mötet nu efter att ha blivit utbytt skadad mot Bournemouth här i helgen, han lirade bara 45 minuter innan han tvingades att slänga in handduken. Det innebär att City har två skador här inför tisdagen, Håland och Kevin de Bruyne, resterande lirare är dock tillgängliga och det får vi slå fast är goda förutsättningar för hemmalaget.

Young Boys kommer samtidigt till spel utan Elia här, ett tungt avbräck för gästerna då han stått för 50% av Young Boys mål i det här gruppspelet. Även Lakomy är out med en fotskada.

Med det sagt så är det alltså en försvagad Young Boys-offensiv vi faktiskt har att göra med här och inte för att vi tror att det hade spelat en större roll om Elia nu fanns med, men klart det blir ännu tyngre utan honom. En lirare som trots allt inte behöver tre, fyra chanser för att näta, det hade Young Boys onekligen behövt här på Etihad. Vi tycker oavsett vad Man City (-2.5 asian handicap) känns jättebra här till fina 1.81 gånger insatsen hos Snabbare, 3-0 eller 4-1 ska City kunna lösa här hemma i och med hur fint de går i dagsläget. Skillnaden är stor som sagt, av bara farten lär man vinna det här enkelt. 1/2-0 i halvtid och 3-0 i fulltid? Lycka till nu.

RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 500 KR BONUS

100% upp till 500 kr: hos nybrandade ComeOn

En 100-procentig välkomstbonus finns att ta del av för alla nya kunder hos ComeOn.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 1.81
Bolag: Snabbare (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: