topptipset tips

Topptipset 7/11: Spelförslag, analys och tips till alla 8 matcher (Extrapengar)

Spelförslag till Topptipset tisdag vecka 45. Stor analys, systemförslag och tips till alla 8 matcher. Spelstopp: 20:59. 250 000 kr extra i potten!

Marknadens bästa oddsbonusar och bettingbonusar [NOV] 🗓️💰hämta din odds bonus här

Twitter Facebook

Topptipset med Champions League-fotboll här under tisdagen! Finfina matcher där det bjuds på ett flertal möjligheter, vi stänger bland annat inte dörren för Celtic helt, och så räknar vi med att Röda Stjärnan kan komma att orsaka problem för Leipzig. Rotherham kan även de bli en härlig detalj i det hela. Ni hittar vårt spelförslag precis här nedanför, följt av en stor analys. 250 000 kr i extrapengar dessutom. Häng med och lycka till!

spelförslag topptipset 7 november

TILL TOPPTIPSET

1. Milan – PSG, X2

Klasskillnad senast i Paris och därför även svårt att argumentera för Milan på tisdag, vi börjar från höger och stannar vid krysset – Milan kan stå emot bättre på San Siro men vinner inte den här fotbollsmatchen. Mbappe avgörande! Heltäckande lösning.

2. Atletico Madrid – Celtic, 1X

Atletico har inte alls varit lika bra i CL som i La Liga och haft det jobbigt här inledningsvis, trots något svagare motstånd har de varit illa ute i varje match i princip. Givet däremot att börja från vänster, men vi fyller på – under 20% på krysset i skrivande stund. 1X!

3. Lazio – Feyenoord, 1X2

En match där vi vägrar ta ställning, har Lazio en bra dag bör de kunna slå Feyenoord men det är sällan Lazio är att räkna med. Otroligt svårt att sätta fingret på det här gänget och 1X2 känns därför givet när vi jobbar en 216 raders!

4. Manchester City – Young Boys, 1

Man City till nästan 100% här när Young Boys tittar förbi men trots det är det väl ändå bara spiken som gäller? Det känns minst sagt onödigt att slösa tecken här i match nummer 4 – Man City är minst tre steg större. Storvinst är att vänta. 4-0?

5. Porto – Royal Antwerp, 1

Porto slog Royal Antwerp med 4-1 borta i Belgien och bör väl bara upprepa bedriften här hemma, en komfortabel vinst är att vänta då Royal Antwerp är den givna slagpåsen här i grupp H. Tre nederlag av tre möjliga lyder facit och så har de släppt in 12(!) mål. Spiken ett alternativ hela vägen upp till 90%.

6. Crvena Zvezda – RB Leipzig, 1X2

Röda Stjärnan som de heter på svenska bör kunna göra match av det hela här i Belgrad när Leipzig tittar förbi, det är ofta svårspelade matcher här för gästerna och får bara hemmalaget in den första baljan, ja då kan det mycket väl bli poäng. Vi kör helgarderingen här i match nummer 6.

7. Rotherham – Ipswich, 1X2

Procenten lär kanske inte sticka iväg på Ipswich här men en bit över 60% räknar vi med att de står på när vi närmar oss spelstopp, fint läge att därför plocka med ytterligare ett, eller två tecken här. Rotherham hemma, har noterats för poäng i fem av sju matcher. Utgångstecknet däremot givet såklart – Ipswich är riktigt bra.

8. Reading – Bristol Rovers, 1X

Hemmaplansfördelen bör kunna fälla avgörandet här i match nummer 8, trots en jättesvag säsong så här långt av Reading. Här hemma har de trots allt plockat poäng i fyra av sju matcher och har plus i målskillnadskolumnen. 1X känns därför okej här – gästerna med fyra nederlag av sju möjliga på bortaplan.

TILL SVENSKA SPEL

10Bet oddsbonus: 100% upp till 500 kr

Fin välkomstbonus hos fina 10Bet! Alla nya kunder får upp till 500 kr i bonus.
Hämta din bonus här.

Spelförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming