speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Varbergs BoIS 9/5: De spänner musklerna

Upp till bevis för Malmö FF som närmst blev ordentligt uppläxade av Djurgården. Det gäller att haka på i toppen!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Malmö FF inledde säsongen stabilt med två raka segrar och där väcktes direkt en debatt om att Malmö FF är på väg mot ytterligare ett komfortabelt ligaguld här i Allsvenskan, för utan att imponera stod Malmö FF där med sex pinnar och som alltid är det ett väldigt positivt tecken, speciellt under inledningen.

Men sedan var alltså det första poängtappet framme för Malmö FF och detta orsakades av Östersund dessutom, på hemmaplan vilket givetvis väcker en del frågetecken. Och väl framme i den fjärde omgången föll man klart mot Djurgården med 3-1, men vi är nog alla överens om att det hade kunnat bli betydligt större siffror. Det är absolut ingen överdrift att påstå att Djurgården med lite tur hade kunnat vinna den matchen med 5-1 eller 6-1.

Därför gäller det onekligen att steppa upp här för Malmö FF, Djurgården infinner sig numer fem poäng före vilket är ett stabilt avstånd, och tappar man ytterligare poäng så har vi väldigt svårt att se att det här stabila Djurgården framöver ska tillåta Malmö FF att komma ikapp, de ser otroligt solida ut och osar mästare i nuläget. Därför är det upp till bevis, Malmö FF.

Generöst motstånd

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte ifrån att det skiljer ljusår i kvalité mellan dessa två fotbollsklubbar, det är inte samma Varberg vi har framför oss som i fjol, utan ett klart svagare lagbygge, vilket vi ändå tycker varit väldigt tydligt så här långt, trots att säsongen fortfarande är ung.

Varberg har redan släppt in hela sju mål, och det är en tydlig indikation och ett kvitto på att man tillhör ett av dem svagare lagen i serien, defensiven lär orsaka trubbel i jakten på ett nytt kontrakt och just den här defensiven bör Malmö FF kunna jobba sig genom, vid ett par tillfällen under söndagen. Vi utgår från att Varberg blir nedtryckta i banan direkt från matchstart, och vi har helt enkelt svårt att se att de ska kunna hålla emot i 90 minuter. Det är trots allt ett revanschsuget Malmö FF som man ställs mot, ett Malmö som är ute efter att spänna musklerna.

Vi väljer därför att klicka in Malmö FF (-1.5 asian handicap) till fina 1.84 gånger insatsen hos spelbolaget SpeedyBet. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.84
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: