Spel kupong

Söndagskupongen 9/5: En trippel till 7.34 gånger insatsen

Ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en trippel med spel från Serie A och La Liga – hos Unibet.

Twitter Facebook

Fokus på matcherna Roma – Crotone, Villarreal – Celta Vigo och Juventus – Milan när vi formar söndagens bästa trippel hos Unibet. Lycka till!

speltips unibet 9 maj

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS UNIBET!

Spel nummer 1: Roma – Crotone, 1 (-1.5 asian handicap): 

AS Roma räddade lite av sin heder i samband med segern över Manchester United i torsdags, även fastän det hela till slut resulterade i ett komfortabel avancemang för United, så kommer vi inte ifrån att den vinsten var viktig för Roma, de var inne i en oerhört tung period inför det mötet, och en dos av självförtroende var exakt vad man behövde inför avslutningen här i Serie A.

För Roma har fortfarande en sjundeplats att spela för här i Serie A, Sassuolo har dock närmat sig snabbt under dem senaste veckorna och infinner sig bara två poäng efter, det innebär att Roma behöver studsa tillbaka på söndag och visst bör de ha en god chans när tabelljumbon Crotone tittar förbi.

Crotone har längre inget att spela för utan är redan klara för spel i Serie B och har alltså blott 18 poäng på kontot. Addera därtill att de förlorat 14 av 17 bortamatcher den här säsongen och därför räknar vi med att Roma vinner tryggt. Allt talar för hemmalaget.

Spel nummer 2: Villarreal – Celta Vigo, 1: 

Villarreal skickade ut Arsenal ur semifinalen i Europa League i torsdags och ännu en gång infinner sig alltså Emery i en EL-final, det är ett minst sagt otroligt facit spanjoren har i den tävlingen. Men här i ligaspelet har det alltså inte gått lika bra, det är absolut inte på nivån underkänt, men mer förväntas av Villarreal i La Liga.

Målsättningen är en femteplats, en position Real Sociedad i skrivande stund har men Villarreal är alltså med i matchen, och ska man sluta före Isaks Sociedad, behöver man besegra Celta Vigo på söndag. Och det går alltså inte att blunda för elefanten i rummet, motivationsfaktorn som onekligen talar för hemmalaget. Celta Vigo har inget att spela för längre och har dessutom bara vunnit 3 av 17 bortamatcher den här säsongen. Man spelar förvisso ofta kryss men i slutändan så tror vi ändå hungern är större i Villarreal-lägret, och det bör resultera i tre pinnar.

Den raka ettan betalar exakt dubbla degen och känns bra på förhand. Detta trots att Villarreal matchades så sent som i torsdags.

Spel nummer 3: Juventus – Milan, 1:

Vilken jäkla tillställning vi bjuds på här när Juve och Milan entrar omgång 35 med exakt lika många poäng på kontot. Atalanta har även de samma antal poäng, 69 och Napoli finner vi på en femteplats med 67 pinnar. Det är en otrolig avslutning vi har framför oss här och därför står också allting på spel på söndag – CR7 vs Zlatan!

Och här kommer åtminstone vi att gå på hemmaplansfördelen, där vi tycker att Juve – trots en svag säsong – ändå sett till att göra jobbet under säsongens gång. Man är seriens andra starkaste lag här på hemmaplan, med 13 segrar på 17 matcher och det tycker vi är en tydlig indikation på att man ändå är pålitliga. Vi har även väldigt svårt att se att Juve ska förlora mot Milan och eventuellt missa Champions League, det är dags att spänna musklerna och just en sådan insats tror vi CR7 och Juve har i sig på söndag. Som den mästarklubb de ändå är.

Vi klickar in den raka ettan till godkända 1.80x och tillsammans får vi skyhöga 7.34 gånger degen för den här trippeln, den klickas in hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Roma (-1.5), Villarreal & Juventus
Odds: 7.34
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: