speltips_skribent

Speltips Roma – Crotone 9/5: Odds från asianmarknaden

AS Roma räddade lite av sin heder i samband med segern över Manchester United i torsdags, och på söndag vinner man igen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

AS Roma har inte haft det lätt under dem senaste veckorna och hamnade tydligt efter i jakten på en Champions League-plats, samt till slut även en top 6-placering, vilket fick klubben att agera. Fonesca out, och Mourinho entrar inför nästa säsong och oavsett vad man tycker om det nyförvärvet, så är det bara att konstatera att det är kul för alla som följer Serie A i alla fall. En härlig karaktär, minst sagt.

Men trots att Roma halkat efter storklubbarna ordentligt så finns det fortfarande en sjundeplats att försvara, Sassuolo infinner sig efter en fin period bara två poäng efter Roma och det innebär helt enkelt att Roma behöver studsa tillbaka och vinna sina matcher framöver, annars riskerar man att hamna helt utanför Europa, vilket vore ett stort misslyckande för klubben AS Roma.

Hedern står med andra ord på spel här, och därför räknar vi med att Roma tar sig i kragen på söndag, de entrar trots allt matchen med segervittring efter segern över United i torsdags och ställs dessutom mot ett riktigt generöst motstånd i tabelljumbon Crotone. Det här kan inte sluta på ett annat sätt än en komfortabel hemmaseger.

Bra facit på Stadio Olimpico

Oavsett hur vi än väljer att sammanfatta Romas säsong efter 38 spelade omgångar så är det bara att konstatera att de gjort det bra på Stadio Olimpico. Faktum är att Roma är ligans fjärde starkaste lag sett till siffrorna på hemmaplan, man har en bättre poängskörd än klubbar som Napoli, Atalanta och Milan och det tycker vi sammanfattar det hela riktigt bra. 

Crotone däremot har förlorat 14 av 17 bortamatcher den här säsongen och har dessutom släppt in otroliga 51 mål, ett snitt som alltså lyder 3.00(!!) mål per spelad match. Det är smått otroligt, nästintill svårt att greppa att Crotone släpper in tre baljor per match här på resande fot, och då är dessutom out från Serie A, vilket alltså betyder att de inte har något att spela för.

Allt talar med andra ord för Roma och därför räknar vi även med att de vinner matchen med minst två baljor, finns detaljer som talar för det också som sagt. Roma (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till mycket fina 1.81 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet. 2/3-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.81
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: