topptipset tips

Topptipset 17/9: Spelförslag, tips och analys till alla 8 matcher

Spelförslag till Topptipset torsdag, vecka 38. Stor analys av alla 8 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.

Hämta en bonus till säsongsstarten 20/21: Marknadens bästa oddsbonusar i september månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Topptipset torsdag, med fotboll från kvalspelet till Europa League, Allsvenskan, Superettan, Ligue 1 och Carabao Cup! Djurgården och Malmö FF förväntas vinna tryggt på torsdag, det får oss att blicka mot andra eventuella kupong-rensare, möjligtvis kan Mjällby besegra Elfsborg på Borås Arena? Vi får se! Häng på!

topptipset torsdag

 TILL TOPPTIPSET!

1. Djurgården – Europa FC, 1

Det finns ingen anledning till att ta med fler tecken när Djurgården ställs mot ett lag från en av Europas allra svagaste fotbollsligor. Europa FC spelar till vardags i Gibraltar, och det säger väl egentligen allting om Djurgårdens motstånd. Given hemmaseger!

2. Budapest Honved – Malmö FF, 2

Inte heller här när Budapest Honved och Malmö FF drabbar samman finns det en anledning till att slösa på några tecken, för trots fint värde på hemmalaget så har vi väldigt svårt att se att man ska kunna utmana Malmö FF. Man vann alltså den inhemska cupen i fjol, all respekt för det men man slapp det tuffaste motståndet på vägen till titeln, och slutade alltså först på en femteplats i tabellen, i ligaspelet – 32(!) poäng efter ettan Ferencvaros.

3. Elfsborg – Mjällby, 1X2

Spikarna i match nummer 1 och 2 ger oss möjligheten att helgardera mötet mellan Elfsborg och Mjällby. Elfsborg är bättre men Mjällby är alltid ett klurigt motstånd, Malmö tappade poäng mot dem för ett par veckor sedan, och Djurgården var nära på att göra samma sak i omgången innan. Addera därtill att Elfsborg tappat poäng i fyra raka omgångar. Finns alla anledningar att ta med både krysset och tvåan.

4. Falkenberg – Varberg, 1X2

Falkenberg går uruselt samtidigt som Varberg växlat upp igen, det talar onekligen för gästerna men det är samtidigt ett västkust-derby och de tenderar att leva sina egna liv. Därför är en helgardering på sin plats här.

5. Västerås – Eskilstuna, 1X

Västerås har vunnit hälften av sina matcher på hemmaplan i år och placerar sig dessutom sju poäng före Eskilstuna i tabellen. Addera därtill att Eskilstuna agerar tabelljumbo, med blott 12 poäng på kontot. De har dessutom resultatraden 0-2-6 på bortaplan. 1X!

6. Ljungskile – Norrby, X2

Nästjumbon Ljungskile har förlorat fyra av sina fem senaste matcher i Superettan och kommer dessutom närmst från en storförlust mot Örgryte. 4-0 slutade den matchen, långt ifrån deras enda storförlust – fyra insläppta mot Degerfors, fem insläppta mot Sundsvall, osv. Det här är ett lag för Division 1. X2.

7. Marseille – Saint Etienne, 1X

Marseille kliver in stärka här efter segern över PSG och därför utgår vi även från ettan i match nummer 7. Saint Etienne har dock även de fått en fin start och har dessutom hållit nollan intakt i samtliga matcher. Därför, en viss chans för kryss här, men längre än så behöver vi inte ta det. 1X räcker gott.

8. Brighton – Portsmouth, 1X2

Premier League vs League One. Logiken säger att Brighton vinner relativt tryggt, men efter att ha matchats hårt mot Chelsea i måndags så tror vi Potter väljer att rotera friskt här. Därför testar vi att ha med både krysset och tvåan, två tecken de flesta kommer att bortse från. En eventuell kupong-rensare.

 TILL SVENSKA SPEL!

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Systemförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming