topptipset tips

Topptipset 15/9: Spelförslag, tips och analys till alla 8 matcher

Spelförslag till Topptipset tisdag, vecka 38. Stor analys av alla 8 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.

Hämta en bonus till säsongsstarten 20/21: Marknadens bästa oddsbonusar i september månad. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Topptipset tisdag bjuder på fotboll från Superettan, Ligue 1, kvalspel till Champions League och Carabao Cup, där den sistnämnda tävlingen – som alltid – är lite knepig. Det gäller att se upp där. Även tufft med kvalspel till CL, svårt att avgöra var dem olika klubbarna står i dagsläget – säsongen är trots allt väldigt ung. Men trots detta tror vi oss ha landat in ett fint system, tre halv- och tre helgarderingar är det som gäller här. Mot 8 rätt!

topptipset tisdag

 TILL TOPPTIPSET!

1. Öster – Trelleborg, 1X

Det pratades varmt om Öster inför säsongen 2020 och nu ser de onekligen ut att ha fart upp på farten, fem segrar på dem sex senaste omgångarna är ett faktum vilket betyder att man bara placerar sig två poäng ifrån kvalplatsen till Allsvenskan. Annorlunda ser det ut för Trelleborg, som noterats för tre raka förluster inför tisdagens fight. 1X räcker fint.

2. Montpellier – Lyon, 2

PSG står fortfarande på noll poäng två omgångar in i seriespelet, vilket öppnar upp för Lyon i jakten på det där “omöjliga” ligaguldet. Man måste, bara måste ta vara på den här fina möjligheten. Montpellier ska besegras, till varje pris. Spik!

3. Dynamo Kiev – AZ Alkmaar, 1X2

Ett väldigt tufft möte att förutspå så här på förhand, Dynamo Kiev har precis dragit igång säsongen samtidigt som AZ ännu inte lirat en match säsongen 20/21. AZ är möjligtvis snäppet vassare, i vår värld, men det skiljer inte mycket och Dynamo Kiev har erfarenhet från Europa-spelet. Helgardering så det skriker om det.

4. PAOK Saloniki – Benfica,X2

PAOK Saloniki är bra men inte riktigt på Benficas nivå, möjligtvis skulle Olympiakos kunna hota Benfica hemma i Pireus, men inte PAOK. Benfica har dock inte lirat en tävlingsmatch sedan en bra tid tillbaka, därför slänger vi in krysset, PAOK genomförde sin premiär i helgen och är närmre matchtempot.

5. Gent – Rapid Wien, 1X2

Gent har fått en väldigt svag start på säsongen hemma i Belgien, blott en seger på dem fem första omgångarna. Det oroar och får oss att ta med både det mittersta tecknet och tvåan, Rapid Wien lirade trots allt slutspel i Europa League så sent som i februari månad – är ett stabilt lagbygge!

6. Newcastle – Blackburn, 1

Newcastle fick bästa möjliga start på säsongen 20/21 med en seger över West Ham på bortaplan. Dessutom höll man nollan intakt, och den energin tar man med sig in i tisdagens möte. Blackburn är klart sämre, föll mot Bournemouth i premiären och släppte in tre mål. Spik!

7. Bournemouth – Crystal Palace, 1 2

Vidöppen tillställning i vår värld, trots spel i två olika divisioner. Bournemouth är alltid ett klurigt motstånd här på Vitality Stadium, det kan även bli så att Palace roterar på ett par positioner. Med det sagt så klickar vi in gaffeln, kan sluta lite hur som helst här.

8. Burton – Aston Villa, 1X2

De flesta är överens om att Aston Villa ska vinna den här matchen, därför väljer vi att ha med både ettan och krysset och håller en extra tumme för League One-klubben Burton här som kan komma att bli en riktig kupongrensare. Det är där stålarna finns! Heja Burton.

 TILL SVENSKA SPEL!

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Systemförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming