speltips_skribent

Speltips Paris Saint-Germain – Metz 16/9: Plockar säsongens första trea

Tre röda kort mot Marseille senast, trots detta ett positivt läge i truppen för PSG inför onsdagens möte – de studsar tillbaka!

Twitter Facebook

Rennes, Monaco, Lille, Saint Etienne och Marseille har samtliga fått en väldigt fin start på säsongen i Ligue 1, Lyon kan även de ansluta till den här gruppen av lag efter tisdagens möte mot Montpellier, och detta är givetvis väldigt kul för den franska fotbollen, när vi samtidigt konstaterar att PSG förlorat sina två inledande fighter.

Det är inte varje dag man får se en annan ligaetta än PSG i Frankrike, så är det ju trots allt, PSG har vunnit den här serien sju gånger på dem åtta senaste åren och är i stort behov av en utmanare till PSG. Möjligtvis är vi på väg mot en sådan säsong i år, det återstår givetvis att se, men det är ju trots allt fortfarande så att PSG högst troligt vinner ligan i år igen, med marginal dessutom. Så stor skillnad är det.

Och på onsdag utgår vi alltså från att PSG plockar säsongens första trea när Metz tittar förbi. Metz är alldeles för svaga för att kunna göra en match av det här, de slutade först på en 15:e plats i fjol och har dessutom inlett säsongen med två raka förluster. Noll gjorda mål dessutom.

Tittar vi närmre på hur lagen uppträtt i matcherna mot varandra, så kan vi alltså konstatera att PSG besegrat Metz i nio raka matcher. Sju av dessa matcher har man vunnit med mer än ett mål och senast lagen ställdes mot varandra här på Parc des Princes vann PSG med 5-0. Som ni förstår så är det en enorm skillnad. PSG vinner.

I ledning innan halvtid

Alla som följde Livescore i söndags, eller bara surfade omkring på nätet samma kväll, eller dagen efter är säkerligen medvetna om kaos-matchen mellan PSG och Marseille. Den resulterade i fem röda kort, och tre av dessa riktades mot PSG-spelare, mer exakt riktades de mot Neymar, Paredes och Kurzawa. De är samtliga avstängda på onsdag.

Neymar är givetvis ett stort avbräck, men PSG får samtidigt tillbaka Mbappe, Icardi, Navas, Draxler och Marquinhos, vilket givetvis är tillräckligt med kvalité för att göra historien kort med ett lag av Metz kaliber. Det lär bli full fart direkt från matchstart, och vi räknar därför med att PSG leder den här matchen, redan i halvtid. Och här finns det fortsatt ett fint värde på PSG, just när det kommer till HT/FT-marknaden.

Att PSG leder i halvtid, och sedan vinner matchen betalar godkända 1.70x insatsen hos spelbolaget Unibet. Helt klart värt en slant när PSG jagar säsongens första trea i Ligue 1. Vi har onekligen svårt att se att Metz håller emot så länge. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betfair ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Betfair – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1.70
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming