speltips_skribent

Speltips Öster – Trelleborg 15/9: Oddset måste testas

En tuff uppgift väntar för Trelleborg under tisdagen – kliver in i matchen med tre raka förluster dessutom.

Twitter Facebook

Trelleborg placerar sig på en 10:e plats i tabellen efter 17 spelade omgångar, ett helt okej facit sett till förutsättningarna. I fjol slutade man trots allt 11:a, och man förväntade sig en liknande placering för dem i år också.

Men mer spännande ser säsongen 2020 ut att bli för Östers del, på förhand var tongångarna positiva kring klubben och laget, och man spåddes kunna utmana, åtminstone om en top 5 placering i år. Och just där infinner sig Öster idag, på en femteplats med 13 omgångar kvar att spela.

Det finns därför alla anledningar för Öster att tro på kvalspel den här säsongen, bara två pinnar skiljer dem från Jönköping och tredjeplatsen, och nu har Öster dessutom växlat upp ordentligt här på slutet.

Fem raka utan förlust

13 poäng, av 15 möjliga har Öster plockat i dem 5 senaste omgångarna i Superettan, man är alltså seriens formstarkaste lag sett till dem 5 senaste omgångarna, addera därtill att man producerat väldigt många mål framåt, 14 stycken – nästan ett snitt på 3.00 mål per spelad match.

Öster flyger med andra ord just nu och här på hemmaplan bör man därför kunna besegra ett formsvagt Trelleborg, ett Trelleborg som kliver in här med tre raka förluster  addera därtill att man bara har gjort ett mål på dessa matcher.

Fem av Trelleborgs åtta bortamatcher i år har dessutom resulterat i ett nederlag, därför måste man alltså utnyttja det fina värdet på Öster i den här matchen. Spelbolaget Campobet ställer ut oddset 1.89x, det tar vi alltså alla dagar i veckan. Kvalitén, dagsformen och hemmaplansfördelen talar för Öster – tre tunga faktorer! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.89
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming