speltips_kamil

Speltips Montpellier – Lyon 15/9: Insatsen dubblas

PSG har inlett säsongen med två raka förluster. Detta är Lyons stora chans – seger ett måste på tisdag!

Twitter Facebook

Fyra poäng skiljer Lyon och PSG åt i tabellen just nu, det avståndet kan komma att utökas till sju poäng efter Lyons möte mot Montpellier. Förvisso har Lyon då matchen mer spelad, men det går inte att komma ifrån att just avståndet kommer att sätta press på PSG, och just där vill Lyon infinna sig när tisdagens möte går i mål.

Precis som vi skriver i ingressen så är detta en drömmöjlighet för Lyon, ett lag som gjorde en svag upplaga i Ligue 1 i fjol men som revanscherade sig ordentligt i Champions League, och just den energin tror vi kan ta Lyon långt i år.

Det är trots allt ett starkt lag Lyon har, det går inte att komma ifrån när man tittar närmre på truppen. Får man behålla Depay, Dembele och Aouar så bör man kunna sikta på det där “omöjliga” guldet, speciellt ifall PSG fortsätter att gå trögt. Möjligtvis kan Ligue 1 bjuda på en betydlig mer intressant säsong i år, det hade varit kul – och välbehövligt för den franska ligafotbollen.

Vi väljer Lyon

Precis som vi tidigare var inne på så imponerade inte Lyon alls i fjol, trots detta hamnade man på exakt lika många poäng som Montpellier. Det säger egentligen allting om skillnaden mellan dessa lag. Tittar vi på hur det såg ut året innan, så hade Montpellier 13 poäng färre än Lyon – året innan det skiljde det 27 poäng lagen åt efter 38 spelade omgångar.

Har Lyon ett bra år så spelar dessa två lag på olika nivåer, så enkelt är det och vi tror alltså stenhårt på Lyon i år. Man vann premiären med 4-1, kryssade mot Bordeaux på bortaplan i andra, och nu behöver man studsa tillbaka. Det är man väl medvetna om.

Vi utgår därför ifrån att Lyon sätter högsta fart direkt från matchstart på tisdag, tre pinnar ska med hem och får man det att stämma så besegrar man Montpellier. Positivt skadeläge med Aouar tillbaka dessutom.

Därför klickar vi också in Lyon som vinnare i matchen till fina 2.05 x degen hos spelbolaget Snabbare. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.05
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming