speltips_skribent

Speltips 8/2: Alaves – Celta Vigo

Första matchen mellan Alaves och Celta Vigo slutade 0-0, vilket lag drar det längsta strået i den sista och avgörande matchen?

Twitter Facebook

Celta Vigo målas upp som stora favoriter till att gå vidare från det här dubbelmötet – helt fel tycker jag. Jag köper att de är favoriter men inte så stora som spelbolagen vill få dem till att vara. I skrivande stund betalar spelbolagen runt 1,55 x degen för ett Celta Vigo-avancemang, och då är det egentligen fördel Alaves i den här semifinalen, man fick med sig 0-0 från Vigo i förra veckan och har hemmaplansfördel under onsdagen.

Alaves har varit oerhört stabila de senaste veckorna, man slog Sporting Gijon på bortaplan med 4-2 senast och plockade poäng mot Atletico Madrid veckan innan. Man har endast förlorat en enda match sedan den 20 november, alltså en förlust på de 16(!) senaste matcherna – det är med andra ord ett formstarkt Alaves som tar sig an Celta Vigo.

Vilket lag som tar sig vidare här lämnar jag alltså osagt, dock talar mycket för en jämn kamp. Senast blev det som sagt 0-0 och något säger mig att vi får bevittna samma scenario i den här matchen, resultatet behöver inte upprepa sig men krysset känns fortsatt riktigt bra här, det är oerhört svårt att urskilja lagen, Celta Vigo har en bättre trupp men Alaves spelar på hemmaplan och är oerhört svårslagna just nu, det kan därför mycket väl bli förlängning här.

Jag testar därför krysset till fina 3,00 x insatsen hos Ladbrokes, har du inte ett konto hos Ladbrokes ännu? Skapa då ett och hämta din välkomstbonus.

Släng in 100kr och få 500kr att spela för – hos ComeOn

ComeOn erbjuder två fina bonusar, antingen utnyttjar du Sveriges bästa välkomstbonus – 100% upp till 3000kr, eller så slänger du in 100kr och får 500kr att spela för – välkommen in i finrummet.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,00
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming